Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
53 komentara

'Ne razumijem napade, Alka je svečanost, a ne komemoracija'

Nije prekršila nijedno naše pravilo. I prije su voditeljice, primjerice Mirna Berend i Vlatka Pokos, u posebnim prigodama odijevale slične kreacije bez posljedica, poručuju s HRT-a

Foto: Instagram
53 komentara

Mirta Šurjak protekli je vikend provela u Vukovaru gdje je sudjelovala u praćenju Alke. Atraktivna novinarka na Instagramu se pohvalila haljinom jednog domaćeg brenda prepoznatljivog po tradicionalnim hrvatskim motivima, a ista se jednom dijelu njezinih pratitelja nikako nije svidjela.

 

With my lovely sister@mia__saric...Alka u Vukovaru

A post shared by Mirta (@mirta.surjak1) on

Kako piše Slobodna Dalmacija, na HRT-u tvrde da su komentari na Mirtu samo pozitivni te da su 'fokusirani prije svega na njezin voditeljski doprinos prijenosu'. Tome u prilog ide i činjenica da su novinari na terenu, za razliku od onih u studiju, slobodni odjenuti se prema vlastitom nahođenju.

- Ona i drugi voditelji obavili su sjajan posao. Nije prekršila nijedno pravilo naše kuće. I prije su voditeljice, primjerice Mirna Berend i Vlatka Pokos, u posebnim prigodama odijevale slične kreacije bez ikakvih posljedica - dodaje izvor s HRT-a.

 

U spomen svim braniteljima s Trpinjske ceste🙏🏻🙏🏻❤️💙

A post shared by Mirta (@mirta.surjak1) on

Prema novinarki bili su nemilosrdni i korisnici društvenih mreža, a sada se o cijeloj priči oglasila i sama Mirta.

- Ne razumijem te napade. Alka je svečani događaj, ne komemoracija, a uspomene na žrtvu čovjek nosi u svom srcu. Odjenula sam kreaciju koja je stilizirana nošnja s elementima Slavonije i Sinja. Po tome nisu ni alkari trebali biti u svečanim odorama – rekla je za Slobodnu Dalmaciju.

Naši partneri pišu
Message