Obavijesti

Show

Komentari 98

Ne spominji mi Eurosong 2016., gdje sam nas dovela bez para i podrške u finale nakon 7 godina

Ne spominji mi Eurosong 2016., gdje sam nas dovela bez para i podrške u finale nakon 7 godina
12

Objektivno nisi bila najbolja večeras. I usput, nije lakše pobijediti na Eurosongu nego na Dori, pa bila si na Eurosongu i nije baš prošlo, napisao je 'hejter', a Nina mu nije ostala dužna

VIDEO

Nakon sinoćnje 22. Dore koja je iznjedrila novog hrvatskog predstavnika na Eurosongu, odnosno predstavnicu - Albinu Grčić (22), oglasila se i Nina Kraljić (28), koja je danima prije izbora hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije držala prvo mjesto na kladionicama. Na kraju je bila druga, što nije toliko daleko od predviđenih rezultata, ali ipak, nije pobijedila.

POGLEDAJTE VIDEO: Nina Kraljić o Eurosongu 2016.

Pokretanje videa...

Nina Kraljić 01:12

 

To ju je poprilično dirnulo pa se oglasila na društvenim mrežama. Zahvalila je svima koji su glasovali za nju i poručila da je nastave pratiti jer će biti još takvih pjesama.

U jednom trenutku je i zaplakala, ali kako je pojasnila, ne zato što je boli poraz već zato što ne prestaje čitati poruke podrške koje dobiva i to je na lice dovelo suze radosnice. 

Međutim, na Facebooku se obračunala i s neistomišljenicima. S obzirom na to da ljudi komentiraju tko je trebao pobijediti, a tko nikako nije zaslužio, Nina je odlučila odgovoriti jednom korisniku koji je poručio kako njezin nastup nije bio ništa posebno. 

Nina plakala nakon Albinine pobjede: 'Znali smo, za mene se nije uopće moglo glasovati...'
Nina plakala nakon Albinine pobjede: 'Znali smo, za mene se nije uopće moglo glasovati...'

- Objektivno nisi bila najbolja večeras. I usput, nije lakše pobijediti na Eurosongu nego na Dori, pa bila si na Eurosongu i nije baš prošlo... - napisao je, a Nina mu nije ostala dužna:

- Slažem se. ToMa, Mia i Bernarda su bili bolji. Ali nebitno to. Ne radi se o pobjedi jer smo vrlo brzo ionako znali poziciju u kojoj ćemo biti što sve govori o natjecanju. Fulana poanta. A pliz mi ne spominji Eurosong 2016. gdje sam nas dovela bez para i podrške u finale nakon sedam godina dok Franka nije prošla, a nju se gleda kao uspjeh (reference radi samo).

Nina je rekla i kako, dok je pjevala na engleskom jeziku, tada nije bila dovoljna 'Hrvatica', a sada smo se modernizirali. 

- Prema tome, bolje šuti i pokaži respect ili idi. Pliz. Ne vrijeđaj nešto o čemu ne znaš ništa i o čemu se ne govori jer smo konstantno u cenzuri gdje se uvijek očekuje 'divno je, krasno je sve, čestitke svima, zvuk savršen, ma predivna večer'. Ej. Nisam došla ovdje prodavati maglu. Kome to ne paše, sve okej. Nema potrebe da nastavimo komunikaciju niti da pratiš - zaključila je Kraljić. 

Prijavi se na Videostar, postani TikTok zvijezda i osvoji nagrade vrijedne 130.000 kuna!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 98
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija