Show

Komentari 271

Nina plakala nakon Albinine pobjede: 'Znali smo, za mene se nije uopće moglo glasovati...'

Nina plakala nakon Albinine pobjede: 'Znali smo, za mene se nije uopće moglo glasovati...'

U svibnju će nas u Rotterdamu predstavljati Albina Grčić, mlada Splićanka koja je s pjesmom 'Tick-Tock' danima bila druga na kladionicama. Nina je bila uvjerljivo vodeća, ali u stvarnosti je bilo obrnuto

Nina Kraljić predstavljala je Hrvatsku na Eurosongu 2016. godine u Švedskoj, ali sada je ponovno probala dobiti ulaznicu za to glazbeno natjecanje.

POGLEDAJTE VIDEO: Nina Kraljić odgovorila na '24 pitanja'

Na opatijskoj pozornici nastupala je prva s pjesmom 'Rijeka' (Alkonost of Balkan) i na društvenim mrežama činilo se da sve ide po planu, odnosno, Nina je i dalje bila favorit čak i nakon što su čuli cijelu pjesmu (o.a. do tog trenutka gledatelji su bili upoznati samo s isječkom pjesme koji je pušten u javnost ovih dana).

Na kladionicama je danima nitko nije mogao 'svrgnuti s vlasti' i bilo je sve izglednije da će pobijediti. Međutim, to se nije dogodilo. Albina Grčić je ta koja će nas u svibnju predstavljati na Eurosongu u Rotterdamu u Nizozemskoj. Nina je drugoplasirana, a o svemu se oglasila na svom Facebook profilu. Kako je napisala, imala je nekoliko problema prilikom izvođenja pjesme.

- Nina kako se osjećaš? Mix ti je bio najgori i nismo doslovce mogli zvati za tebe jer je javljalo da broj ne postoji i očito je da su te s razlogom stavili kao prvu izvedbu. Što misliš o organizaciji i jel istina da si slušala u vlastite in ear slušalice pjesmu 'Tick-Tock', a ne svoju na vlastitoj tonskoj probi? - sarkastično je napisala Nina pokraj videa na kojem pleše. Kasnije je i zaplakala. 

- Ljudi, hvala na svemu, što ste glasali za nas. Čujem da je naš broj doslovce bio nepostojeći, miks je bio vrlo zanimljiv. Sve smo znali, kad smo bili stavljeni prvi, a ždrijeb ne postoji, tako da nemojte se uzrujavati... Hvala puno što ste bili uz nas. Teže je pobijediti na Dori nego na Eurosongu, što isto puno govori. Pratite naš projekt, bit će još ovakvih pjesama - rekla je Nina.

Najčitaniji članci