Obavijesti

Show

Komentari 77

'Ne znam kad sam zadnji put Novu godinu slavio doma...'

'Ne znam kad sam zadnji put Novu godinu slavio doma...'

Veseli se jelima koje će mu supruga Sejda spremiti. Gledat će, priča, TV. Čim je čuo za potres koji je pogodio Hrvatsku, odmah se javio raspitati o situaciji i podržati

VIDEO

Najradije bih zaboravio 2020., kamo sreće da nije ni postojala. Ništa lijepo nije se u njoj dogodilo, rekao nam je Halid Bešlić (67). Pjevač dodaje da se nikad tako dobro i tako dugo nije odmarao kao što je to bilo ove godine. Sve relacije uglavnom su mu se svodile na posao - kuća. Tu i tamo, našalio se, neka kafana:

- Kod nas se kaže: ‘Na mostu izgubiš, na ćupriji dobiješ’. 

POGLEDAJTE VIDEO O HALIDU:

Pokretanje videa...

Halid Bešlić 01:27

 Dobio sam, dakle, odmora za sljedećih nekoliko godina unaprijed, a izgubio puno jer nisam radio. Imao sam 30-ak zakazanih nastupa i redom su bili odgođeni ili otkazani, priča Halid. U svibnju su ga zatekli na korona partyju s drugim bosanskohercegovačkim uglednicima. Pjevač je kasnije rekao da nikad više neće na takve nepromišljene zabave, no zadnjih dana su društvene mreže preplavile objave kako s Draženom Žerićem Žerom i skladateljem Mirkom Šenkovskim Geronimom uživa u ručkovima i večerama. 

- To smo bili u mom motelu. Sve po propisima Stožera, čuvali smo se i držali distancu - smije se.

Halid žali zbog korona partyja: Više nema zabava, sad se pazim
Halid žali zbog korona partyja: Više nema zabava, sad se pazim

Veseli se što je u Sarajevu pao snijeg pa je netom na opjevanom Trebeviću snimio mini show na otvorenom. Vjeruje da je to početak boljih vremena, u kojima će opet biti puno posla. 

- Želim da u novoj 2021. svi imamo posla - kaže Halid. 

U spotu za novu pjesmu “Da vrijeme stane” vidno je smršavio. O njegovoj se prehrani brine supruga Sejda. Kilogrami, priča, idu dolje, a s jelovnika je izbacio kruh, rižu, bjelančevine i voće.

- Ništa mi nije bilo teško, niti sam gladovao, niti sam se odricao nečeg. Nisam bio na strogoj dijeti, a skinuo sam osam kilograma. Barem je toliko bilo kad sam se zadnji put vagao. Jeo sam piletinu i salate, pazio da se kile ne vrate, no ako i dobijem koju za Novu godinu, opet ću na ovu dijetu pa skidati. Najbolja je ona dijeta, kako mi kažemo, kad probušiš kašiku, ali ja nisam od tih koji će gladovati - kaže.

Halidova dijeta: Izbacio sam kruh i kafane, sada uživam u piletini i salatama. Ne gladujem
Halidova dijeta: Izbacio sam kruh i kafane, sada uživam u piletini i salatama. Ne gladujem

Često je u 2020. odlazio na Romaniju, gdje uživa u svježem zraku. Svi ga tamo čekaju s veseljem, a Halid im ispunjava sve želje. Kad je jednom kupovao peciva, pekarica ga je zamolila da otpjeva jednu. Halid joj je udovoljio, ona ga snimila, a snimka je postala hit na društvenim mrežama.

- Što ne bih pjevao ako ljude to veseli? Uglavnom zapjevam kad god to netko traži. Nije mi teško, posebice kad sam dobre volje - smije se. 

Novu će dočekati kod kuće sa suprugom Sejdom. Ne pamti kad je zadnji put bio kod kuće na Novu. Veseli se jelima koje će mu supruga spremiti. Gledat će, priča, TV i šaltati programe. Ne zna hoće li im se netko pridružiti, ali kaže, tko god dođe, dobrodošao je. S njim su trebali biti sin Dino, snaha Mahira i unuci Lamija i Belmin Kan, ali su zbog korone odustali.

- Zato ću ja požuriti k njima čim epidemiološke mjere to dopuste, vjerujem već krajem siječnja. Jako mi nedostaju. Bio sam dvaput po mjesec i pol kod njih u Njemačkoj i nikad mi nije dosta - kaže Halid.

Bili su i unuci kod njega. Zajedno su proslavili njihov šesti rođendan. Halid rado priča koliko su sretni zajedno.

- Radimo skečeve po kući, smijemo se, pjevamo... Sejda im sprema omiljena jela. Ma, što god da požele, ja im stvorim - priča Halid.

Svaki rastanak s njima ga boli, ali tješi se da će se, kao i dosad, družiti preko Skypea. Da će mu Lamia pjevati, a Belmin Kan pričati o novim nogometnim trikovima koje je naučio. Prije korone bi svaki put, kad bi pjevao u Njemačkoj, skoknuo do njih na dan, dva. Sad to, kaže, ne može. Dodaje da mu nedostaju putovanja i druženja s prijateljima. Veseli se dolasku u Zagreb i susretu s prijateljem Nenadom Ninčevićem koji mu je za novi album “Trebević” napravio dvije pjesme. U 2021. ne planira snimiti novi album nego će izlaziti sa singlovima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...