Show

Komentari 17

Ne znate gdje bi na doček Nove godine? Evo u kojim gradovima se večeras očekuje ludi provod

Ne znate gdje bi na doček Nove godine? Evo u kojim gradovima se večeras očekuje ludi provod

I ove godine, kao i prošle, veliki tulumi za Novu godinu past će u vodu. No, uz prilagođavanje epidemiološkim mjerama, neki gradovi imat će doček 2022. na otvorenom, a neki samo u privatnim aranžmanima

Pred nama je najluđa noć u godini. Iako smo se još prije godinu dana nadali kako će nam već za ovu Novu godinu biti omogućeni ludi provodi, to nažalost nije slučaj. Zbog epidemiološke situacije završetak 2021. i ulazak u 2022. godinu proslavit će se skromno. Evo u kojim gradovima je organiziran doček.

POGLEDAJTE VIDEO 

U Rijeci su za doček 2022. godine trebali nastupati Neno Belan & Fiumensi no, grad je otkazao nastupe. Ipak, iz Turističke zajednice javljaju kako će se građani moći oprostiti od 2021. godine na nekoliko lokacija u gradu, piše Tportal.hr

U Splitu će se slaviti uz koncert predgrupe Thrill Band u 20 sati, a zatim i TBF-a od 22 sata do 2 sata ujutro, najavila je nedavno na konferenciji za novinare Alijana Vukšić, direktorica Turističke zajednice Splita. 

Split: Koncert TBF-a i Hladnog piva povodom 50. obljetnice FGAG-a

- Bez obzira na ovu iznimno tešku situaciju, bit će jako puno glazbenog programa, tu su i naša djeca i upravo smo danas ovdje kako bismo najavili dječje programe koji su do sada bili u Đardinu, a sada se sele na Zvončac - rekla je direktorica Vukšić. 

Dubrovnik će u 2022. godinu ući koncertom na Stradunu, a pjevat će Silente i Vatra

Za dobru atmosferu u najluđoj noći u godini u Zagrebu će se pobrinuti Psihomodo pop, Zagrebačka filharmonija i Filip Rudan. Radi pridržavanja epidemioloških mjera pred pozornicom  na Trgu Bana Jelačića bit će postavljena dvostruka ograda, a ulaz će biti dopušten samo onima s digitalnom covid potvrdom.

Osim na Trgu, u Zagrebu se priprema i doček u Tvornici, ispred Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski i u Vintage Industrial Baru. 

Opatija će, na više lokacija, ugostiti Davida Danijela, Trio Rio, Duška Jeličića i Bonacu, Koktelse, Šajetu, Gtoovers, Dellboyse i Fintu De Monu, koji će publiku zabavljati, kako je i predviđeno, do 2 ujutro. 

Finalna večer 60. Festivala zabavne glazbe Split 2020.

U Vodicama će u privatnom aranžmanu nastupiti poznati estradnjaci Maja Šuput i Jole

Zagreb: 14. humanitarni koncert "Želim život" Zaklade Ana Rukavina

Massimo Savić uveselit će publiku na Trgu Bazilike u Novalji. 

Koncert Massima povodom obilježavanja Dana grada Pule

U Osijeku večeras nastupa Ivan Zak, a u Zadru glazbenici iz popularne tv emisije 'A strana'. 

Daleka obala zabavljat će publiku u Vukovaru. 

Najčitaniji članci