Obavijesti

Show

Komentari 31

Muškarac je nećaka Elizabeth Hurley izbo nožem nasred ulice

Muškarac je nećaka Elizabeth Hurley izbo nožem nasred ulice
13

Glumica Hurley je s nećakom Milesom bliska i zbog svega je u šoku. Godinama mu pomaže oko manekenske karijere, a on je uzeo i njezino prezime kako bi se lakše 'probio' na sceni

VIDEO

Glumica Elizabeth Hurley (53) odmah je iz Amerike doputovala u Veliku Britaniju kada je čula da je sin njezine starije sestre Kate Curran (54), maneken Miles Hurley (21), u jako lošem zdravstvenom stanju i da se bori za život. Njezinog nećaka liječnici su u četvrtak hitno prevezli u londonsku bolnicu nakon što ga je nepoznati muškarac, koji je bio s društvom, bešćutno izbo nožem nasred ceste nakon kraće svađe.

- Obitelj je u šoku. Hvala svima na porukama podrške. Policajci i liječnici su divni, hvala im na pomoći - rekla je glumica. 

Nesreća se dogodila u četvrtak, u 20 sati, u jugozapadnom londonskom kvartu Nine Elms. Miles se šetao s prijateljem (21) kada je naišla grupa muškaraca s autom koja se zaustavila pokraj njih. Porječkali su se, a onda je nepoznati muškarac izvadio nož i manekenka izbo nekoliko puta. Netko iz grupe muškaraca nožem je nasrnuo i na njegovog prijatelja koji je također zadobio ozlijede.

- Obitelj se boji onog najgoreg. Ipak, čini se kako nož nije došao do vitalnih organa. Preostaje nam da strpljivo čekamo i molimo se za njega - kaže izvor blizak obitelji. 

Glumica Elizabeth je s nećakom jako bliska i zbog svega je u velikom šoku. U Americi je ovih dana promovirala seriju 'The Royals'. Njezin sin Damian Hurley (15) s Milesom je također bio nerazdvojan.

 

Miss u @damianhurley1 💜

A post shared by Miles Hurley (@mileshurley1) on

Miles je snimao modne kampanje za dizajnere poput Roberta Cavallija, Dolce & Gabbane i Calvina Kleina, a modom se bavi od 13. godine. Karijera mu je krenula na bolje kada je umjesto majčinog prezimena uzeo ono 'slavno' svoje tete Hurley. 

 

Sunday Funday 😁🎈#MyCalvins

A post shared by Miles Hurley (@mileshurley1) on

- Ponosim se svojim zgodnim nećakom koji je uspješan model - rekla je svojedobno glumica. On ju je pohvalio rekavši kako mu je dala savjet da 'uvijek bude nasmijan, dobar prema svima te da naporno radi.' 

- Elizabeth prati njegovu karijeru, odlazi s njim na castinge, sugerira fotografima kako da ga fotografiraju - kaže izvor blizak glumici. 

Londonska metropolitanska policija javlja kako počinitelje još uvijek nisu pronašli i priveli. Također moli sve građane Londona da im dojave informacije ukoliko su se zatekli u blizini nesreće. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...