Obavijesti

Show

Komentari 113

Neda (69) raspametila fotkom u badiću: 'Izgledaš kao djevojčica'

Neda (69) raspametila fotkom u badiću: 'Izgledaš kao djevojčica'
6

Iako je u sedmom desetljeću, Neda i dalje žari i pali scenom, a njezini obožavatelji ne mogu vjerovati kako uspijeva održavati liniju. Nebrojeno su se puta složili kako bi joj mogle zavidjeti i duplo mlađe kolegice

VIDEO

Pjevačica Neda Ukraden (69) i dalje žari i pali scenom, a zbog svoje zavidne linije i u sedmom desetljeću, dobila je nadimak 'najseksi baka Balkana'. Za vrijeme karantene zbog pandemije korona virusa Neda se žalila kako su joj svi koncerti otkazani te da nema od čega zarađivati. No opet je došlo njezino vrijeme. Pjevačica se vratila na pozornicu te izdaje nove pjesme.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Nedom

Pokretanje videa...

14:14

A u predahu od posla svakako nađe vremena i za uživanje na plaži. Neda svoju liniju u kupaćem kostimu rado pokazuje te često dijeli fotografije na Instagramu. Njezini obožavatelji nebrojeno su se puta složili kako bi joj mogle zavidjeti i duplo mlađe kolegice. Posljednjom objavom na društvenoj mreži ponovno ih je raspametila.

- Figura ti je odlična s obzirom na godine. Nedo, prelijepa si. Svaka čast na izgledu, kao djevojčica si - pisali su joj u komentarima.

A ovo nije prvi puta da je Ukraden 'počastila' ovakvom fotografijom. Nedavno je u badiću istaknula dekolte, a mnogi ne mogu vjerovati da tako izgleda u tim godinama.

No našla se i na meti kritika. Jedna pratiteljica napisala joj je kako ima silikone pa zbog toga tako izgleda. Pjevačica rijetko odgovara na komentare ispod objavljenih fotografija, no taj je put učinila iznimku. 

- Provjeri vid. Pamet ne možeš - napisala joj je kratko, a pratiteljica na to nije više odgovorila.

Neda Ukraden pokazala dekolte u 7. desetljeću: 'Kao bombona'
Neda Ukraden pokazala dekolte u 7. desetljeću: 'Kao bombona'

Pjevačica trenutačno odmara u mjestu Lepetane u Boki kotorskoj, a prethodno je bila na Šolti i u Makarskoj. Izuzetno se raduje nadolazećim koncertima. Dobrih tuluma za nju nikada nema previše.

- Prava fešta je samo s našim ljudima, na našem tlu, s našom glazbom, s našim pjesmama , i to je onda prava fešta - rekla je nedavno pjevačica. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 113
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu