Show

Komentari 33

Neda Ukraden na sceni je više od 50 godina, a popularnost i snažan modni izričaj još traju...

Neda Ukraden na sceni je više od 50 godina, a popularnost i snažan modni izričaj još traju...

Neda je modu voljela i u mladim danima, a sa 70 godina i dalje izgleda nevjerojatno. Kao mlada bila je poznata po crnoj kosi, a danas su joj draži svjetliji tonovi. Ne boji se nositi boje, kao ni pokazati zavidnu figuru

Pjevačica Neda Ukraden (70) poznata je već pet desetljeća, a nedavno je nastupala i u Vodicama na CMC festivalu. Neda je promovirala novi album 'Jednom kada sve ovo prođe'. U spotu istoimene pjesme nosi svjetlucavu ružičastu haljinu, koju je obukla i na promociju, kao i u na nastupu u Vodicama. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Haljinu je, pretpostavljamo, obukla više puta jer je prepoznatljiva i specifična za pjesmu 'Jednom kada ovo prođe'.

Ružičasta haljina ima dva proreza na nabranom materijalu, koji joj noge otkrivaju pri pokretu. Umjesto remena, haljinu je ukrasila dvostrukim lancem oko struka. 

Na promociju albuma u Beograd stigla je u bijelom oldtimeru, a pri izlasku iz automobila pomogla su joj dva kavalira i predali joj veliki buket cvijeća.

Neda se u svojem modnom izričaju ne ograničava i ne boji se isprobavati različite krojeve.

Voli nastupati u svjetlucavim haljinama, koje često pokazuju kožu. Na uskoj srebrnoj haljini izabrala je proreze kod rebara i duboki dekolte, ipak prekriven prozirnim materijalom kako bi haljina zadržala izvorni oblik u svakom trenutku. 

Kada ne nastupa, pjevačica je također uglađena, ali u više 'casual' stilu, pa pritom bira traperice, bluzu u boji i sako. Kombinaciju je upotpunila bež štiklama i modernim uskim sunčanim naočalama. 

Uz vesele boje, Neda izabire i uzorke, kao i zanimljive frizure.

Uz svoj prepoznatljivu isfeniranu frizuru do ramena, pjevačica često i eksperimentira, pa uz ekstenzije kojima dobiva na duljini, nekad se poigra i sa sitnim kovrčama.

Uz nakit koji uvijek kombinira uz odjeću, Neda je uvijek besprijekorno našminkana, uz umjetne trepavice i ruž koji podigne svaki 'outfit'.

Usprkos godinama, pjevačica ima mladenački stil, koji je uvijek oduševi njezine obožavatelje: 

- Divim ti se od kad sam bila mala, ti si za mene istinska diva. Prekrasna si i pravi si talent! - napisala joj je ispod fotke jedna od obožavateljica. 

 

 

Najčitaniji članci