Obavijesti

Show

Komentari 33

Nedjeljko Babić Gangster već ima partnere za Danka i Žigu

Nedjeljko Babić Gangster već ima partnere za Danka i Žigu
1

Nedjeljka Babića Gangstera pozvali su da gostuje u Big Brother kući. Ljubazno je odbio jer je pred pronalaskom rješenja za ljubavne jade voditeljice i markantnih farmera

VIDEO

Otkako je 2013. prikazan dokumentarni film 'Gangster te voli', Nedjeljko Babić Gangster (64) još je traženiji guru za usamljena srca. Tim se poslom bavi 40 godina i uspješno spaja srodne duše. Zahvaljujući njemu, ljubavnu sreću pronašlo je stotine njegovih klijenata - jedna samohrana majka iz Bugarske te nekoliko starih imotskih momaka koji su kao gastarbajteri stekli golemi imetak, a nisu stigli pronaći ženu. 

Ovih dana pozvali su ga u 'Big Brother', no Gangster je zahvalio uz objašnjenje da je prezaposlen. Osim što se bavi javnosti nepoznatim klijentima, na tragu je rješenja za televizijske celebrityje Vlatku Pokos (46), Gorana Žigu (38) i bračkog Chucka Norisa Danka Bezmalinovića (50).

- Vlatka je dobra udavača. Kulturna, uredna, fina i iskrena cura. Nije kriva što joj se malo izokrenulo u životu i što joj ne ide u ljubavi - kaže Gangster. Dodaje kako bi mnogo njegovih klijenata voljelo upoznati Pokos.

- To su sve ugledni ljudi. Imam jednog povratnika iz Australije koji živi u Zagrebu. Fakultetski je obrazovan, imućan i ima kapitala. Ima 50 godina. Volio bi s Vlatkom popiti kavu – govori Gangster. Kaže da se za Vlatku interesiraju i mlađi dečki, no on ih sve redom glatko odbija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kažu mi: ‘Oću Vlatku’, a ja im odgovaram: ‘Nemoj, miruj, Nije ona za tebe’. Vlatka je ipak poznata, a mlađi momci joj nisu dorasli. Ona je ipak original. Može on bit lip, mlad i zgodan, ali mora imati i nešto materijalnog - objašnjava Nedjeljko. Za žene poput Vlatke kaže da nisu naivne da bi se upustile u vezu s 'nekim kog triba hranit'.

- Treba imati i kapitala pored ljubavi i kemije - kaže stručnjak za ljubavne spojeve.

Budući da je Vlatku Pokos (46) prije nekoliko mjeseci ostavio kanadski poduzetnik Ivica Biljan (46), Gangster je uvjeren da bi za nju bez problema pronašao pravog čovjeka. Na pitanje je li već o tome razgovarao s Vlatkom, Gangster se ispod brka zagonetno nasmiješio.

- Uskoro dolazim u Zagreb da pripremim teren - veselo je najavio. Gangster brine i o Goranu Žigi, junaku ovogodišnjeg showa 'Ljubav je na selu'.

- Našao sam mu curu, seljanku iz Hercegovine. Samo treba otići s njom u Lučane. Žigo je rekao da će nas dočekati kraljevski i da će zbog buduće okrenuti janjca – kaže Gangster. Dodaje da je Žigo skroman i da traži seljanku jer će ga poštovati.

- On samo želi da mu buduća rodi dijete. To mu je stalno na pameti jer silno želi potomke. Rekao mi je da mu nađem jednu skromnu djevojku koja bi mu pričuvala ovce, nešto spremila po kući, očistila, oglačala košulju i to je sve što mu treba – kaže Gangster. 

Na Danka Bezmalinovića, zvijezdu lanjske sezone showa 'Ljubav je na selu', malo je ljut.

- Iako ima 50 godina, on si želi neku od 25 do 30 jer misli da je dovoljno to što ima ovce i što je pravi kavalir s Brača. Ja ga hoću prizemljiti. Rekao sam mu nisi ti Kerum, za tebe je jedna od 35 do 40 godina – kaže Gangster.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija