Nominirane sve cure i Bojan, Antonija je napustila BB kuću | 24sata
Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
90 komentara

Nominirane sve cure i Bojan, Antonija je napustila BB kuću

Tjedni zadatak izazvao je burne reakcije. Djevojke su morale pogoditi sve tajne muških kako bi se spasile od nominacija, a parovi su se borili za zlatne propusnice

Foto: RTL televizija
90 komentara

Prvi tjedan u Big Brother kući bio je prepun drame. Stanari su se svađali, mirili, smijali i plakali, a morali su izvršiti i zadatke.

Foto: RTL televizija

Tjedni zadatak izazvao je burne reakcije. Djevojke su morale pogoditi sve tajne muških kako bi se spasile od nominacija, parovi su se borili za zlatne propusnice, a posla je imala i reality 'obitelji' koja boravi u tajnom djelu kuće.

ŽIVJELI SU U ČISTOĆI BB Renata o prekidu zaruka: Bivši je htio postati svećenik

Odmah na početku uslijedilo je novo iznenađenje - Antonija Čatipović (32) odlučila je napustiti kuću. Kako je rekla, bilo joj je lijepo, ali nedostaju joj djeca.

Foto: Privatni album/RTL

Big Brother se po prvi put obratio stanarima te  obradovao Anu i Orkyja kojima je rekao da su dobili zlatnu propusnicu te da će dobiti nazad svoje stvari i krevet. 

Foto: RTL televizija

Lucija i Antonio su osvojili zlatnu propusnicu za najveće provokatore, a Zebo i Luka za najveće zavodnike. Najveće svađalice su Bojana i Nikita. Najveće tračare su Renata i Tomislav. Najveći spletkaroši su Bojan i Anezi.

Nakon što su saznali tko je još osvojio propusnice, Juraj, koji je bio u paru s Antonijom, ostao je bez iste i Big Brother ga je obavijestio da napušta kuću. To je šokiralo njegove sustanare.

Foto: RTL televizija

Naravno, to je bila još jedna spačka u režiji Big Brothera koji mu je ipak odlučio dati drugu šansu. On je Juraja obavijestio da o njegovoj sudbini odlučuje publika, ali zadnju riječ zapravo je imala Big Brother 'obitelj'. Oni su se jednoglasno odlučili da Juraj ostaje.

Foto: RTL televizija

Nakon toga uslijedile su nominacije. Ana je nominirala Zebu jer joj se ne sviđa način na koji (ne) komunicira. 

- Rekao mi je da imam debele noge - otkrila je. Druga stanarka koju je nominirala je Anezi.

U TAJNOJ KUĆI Matija je u svađi rekao Nikoli: 'Više ti ne želim biti brat...'

Anezi je sljedeća u ispovjedaonici. Dala je dva boda Tomislavu jer je isključen od svega, a jedan bod Juraju iz istog razloga. 

Antonio treći nominira. Dva boda je dao Bojanu jer smatra da manipulira sa svima oko sebe i ne sviđa mu se kao osoba. Drugi stanar je Luka jer smatra da nije u redu da skače s djevojke na djevojku, piše RTL.

Foto: RTL televizija

Bojana je dva boda dala Renati. Jedan bod je dala Antoniju jer je kratkog fitilja i misli da bi mogao napraviti frku te da bi mogao biti problematičan.

Bojan je dva boda dao Antoniju jer mu najmanje odgovara. Jedan bod dao je Nikiti jer je nekoliko puta ponavljala da želi izaći iz kuće. 

PUCA PO ŠAVOVIMA Uplakana Nikita: 'Ne želim više biti dio showa, naporno mi je...'

Lucija je dva boda dala Bojanu jer smatra da glumi i s njim nema ništa zajedničko. Jedan bod je dala Renati jer joj je preglasna i ne da joj se slušati ju po cijele dane!

Luka je dva boda dao Luciji  jer se nikako ne slaže s njom i njezinim izjavama. Jedan boda dao je Antoniju jer nema s njim nikakvu poveznicu.

Orky je dva boda dao Antoniju jer se najmanje slaže s njim. Tvrdoglav je i bahat. Jedan bod je teškom mukom dao Bojanu jer s njim najmanje vremena provodi u kući. 

Foto: RTL, Željko Lukunić/Pixsell

Tomo je dva boda dao Bojani jer je s njom ostvario najslabiju komunikaciju. Luki je dao jedan bod jer mu se ne sviđa kako se prezentirao u prvom tjednu. 

Zebo je sljedeći u ispovjedaonici. On je pak dva boda dao Ani jer s njom baš ništa ne komunicira. Nisu ni riječi popričali i ide mu na živce njezino kreveljenje.  Jedan bod je dao Luki jer mu idu na jetra njegovi komentari i misli da je alfa mužjak. 

Zbog kršenja prava Big Brother kuće Nikita, Renata i Juraj su izgubili pravo da nominiraju. Tajna obitelj jednoglasno je Bojanu dala dva boda, a Nikiti jedan.

REALITY PROBLEMI Nije lako ispeći jaja: Nakon Ines, 'briljirala' je i Antonija

Djevojke su dobile zadatak da razotkriju tajne muških stanara. Lucija je uspješno pogodila da je Luka bio s mamom svoje prijateljice. 

S drugom tajnom Renata se dobro namučila. Prvo je mislila da je Antonio plakao sedam dana kada mu je uginuo pas, a potom da je to bio Juraj. Tek je iz trećeg pokušaja pogodila da je riječ o Zebi.

Sljedeća tajna bila je da je netko prisustvovao obredu egzorcizma. Bojana je rekla da je to Bojanova tajna što nije točno te ih je Big Brother obavijestio da su one nominirane jer nisu riješile zadatak.

Foto: schreenshot 433 Instagram

Antonija je obavijestila djevojke da su nominirane, ali je otkrila i da je jedan dečko nominiran, a to je Bojan.

Naši partneri pišu
Message