Obavijesti

Show

Komentari 62

Nekadašnje Janičine ljubavi: Voli sportski tip muškaraca

Nekadašnje Janičine ljubavi: Voli sportski tip muškaraca
7

Prije 13 godina Janica je bila u vezi s roniocem i diplomiranim kroatistom i germanistom Borisom. Zbog njega se i preselila u Rijeku, gdje je otvorila salon za uljepšavanje, a prekinuli su nakon četiri godine

VIDEO

Bivša skijašica Janica Kostelić (35) blagdane je slavila u društvu kumova, vaterpolista Hrvoja Brlečića (34) i televizijske voditeljice Antonije Blaće (38). Veselom društvu na zagrebačkoj špici pridružio se i zajednički prijatelj Zvonimir Barišić (35) koji je izmamio osmijeh na lice naše najuspješnije skijašice.

Njihove zagrljaje, govor tijela i opušteni osmijesi mnogi su protumačili kao ljubavnu romansu, a priču je donio Story. Kako doznajemo, Zvonimir i Janica nedavno su se upoznali, a unatoč tome što smo pokušavali doći do njegova komentara, Zvonimir nije htio govoriti o svojem odnosu s državnom tajnicom Središnjeg državnog ureda za sport. 

Osvajačica četiri zlatne olimpijske medalje preksutra će proslaviti 36. rođendan, a od početaka sportske karijere trudila se ljubavni život sakriti od znatiželjnika.

Prvi njezin navodni dečko za kojeg je javnost saznala 2003. bio je godinu dana mlađi nogometaš Raul Palomares. Upoznali su se u Selcu, gdje su oboje završili na rehabilitaciji nakon sportskih povreda. Meksikanac je, kako se šuškalo, osvojio srce 'ledene kraljice' smislom za humor i temperamentom. Palomares je u to vrijeme igrao u bosanskom gradiću Žepču kraj Tuzle, a Janica nikada nije potvrdila da su bili u vezi.

- Ne volim uopće pričati o nama jer je to naša privatna stvar. Samo ću reći da se dobro razumijemo i uzajamno poštujemo - rekao je tada nogometaš.

Prepolovila se: Janica Kostelić na moru pokazala vitku liniju
Prepolovila se: Janica Kostelić na moru pokazala vitku liniju

Prije 13 godina, Janica je bila u vezi s roniocem i diplomiranim kroatistom i germanistom Borisom Ivančićem (33). Zbog njega se i preselila u Rijeku, gdje je pokrenula vlastiti posao, odnosno otvorila salon za uljepšavanje. Živjeli su u dvoetažnom stanu s pogledom na more u Marčeljevoj Dragi. Na poštanskom sandučiću toga stana pisalo je: 'Kostelić+Ivančić'. Njihovu ljubav 'otkrio' je Janičin tajanstveni lančić s privjeskom ronioca koji drži skiju. Janica ga je poslije utrka uvijek ljubila, a poslije je otkrila da je zaljubljena u ronioca Borisa. Lančić joj je kupio njegov brat Duško. Par se razišao 2009. nakon četiri godine veze, a oboje su se hvalili kako su ostali u prijateljskim odnosima.

koncert

Janica je 2010. bila u vezi s Nijemcem Danielom Haimlerom (41). Par je prvi put viđen na utakmici Lige prvaka između Bayerna i Juventusa u Munchenu, a nedugo zatim su zagrljeni prošetali londonskim ulicama uoči nogometne utakmice hrvatske reprezentacije s Engleskom. Janica je tada novog dečka predstavila i svojoj staroj ljubavi, Borisu. Nakon nešto manje od dvije godine par je prekinuo.

SQT

- Mogu samo potvrditi da Daniel i ja više nismo zajedno - rekla je bivša skijašica tada. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...