Tradicionalna hrvatska gastronomija tema je tjedna, pa će većina natjecatelja showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u stres-test zadatku pripremati više-manje omiljene iznutrice
Nekima će se to obiti o glavu: Natjecatelji se 'primili' fileka
Pohanim bijelim bubrezima, svinjskim jetricama i mozgom, te filekima tražit će put do boljih ocjena.
Srijeda je dan kada natjecatelji kuhaju prema trenutnoj inspiraciji jer od početne ideje uvijek završe na nekom posve novom receptu. Iako su imali obilje raznolikih namirnica u dućanu na setu, većina je natjecatelja odabrala upravo iznutrice.
Tako su Drago i Vlado odabrali bijele bubrege, Franka i Mirna pripremit će svinjska jetrica na kiselo, a Višnja i Blaženka će pokušati očarati Špičeka sa svinjskim mozgom kao predjelom.
No, najčešća namirnica večeras će svakako biti tripice. Bit će servirane na radnim jedinicama čak tri para – Višnje i Blaženke, Vladimira i Branke te Ivana i Anke. Katarina i Tomislav večeras će igrati na sigurno i pripremiti carbonaru za predjelo, a Tomislav će za tu priliku pokazati kako se rade domaća tjestenina.
Kome će se iznutrice obiti o glavu? Doznat ćemo večeras u novoj epizodi kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u 21:05 na RTL-u.