Obavijesti

Show

Komentari 88

Nekoć je radila za minimalac, a sada njena guza vrijedi milijune

Nekoć je radila za minimalac, a sada njena guza vrijedi milijune
31

Vlasnica jedne od najpoznatijih guza na svijetu imala je buran ljubavni život. Tri puta je bila u braku, a turbulentna veza s Benom Affleckom 'zeznula' je njegovu karijeru

VIDEO

Američka pjevačica i glumica Jennifer Lopez (49) danas je jedna od najuspješnijih zvijezda, ali njezin put do slave nije bio nimalo jednostavan. Odrasla je u južnom Bronxu u New Yorku, a roditelji su joj porijeklom Portorikanci.

Pokretanje videa...

00:41

U srednjoj školi Jennifer je voljela sport i bila velika atletska zvijezda. Oduvijek je bila uspješna u sportskim aktivnostima, a posebno u gimnastici. Osvajala  jemedalje i trofeje u atletici, pa čak i u softballu. Počela je zarađivati već sa 19 godina. Radila je za minimalac u odvjetničkom uredu, a sve to kako bi si samostalno financirala tečajeve plesa i pjevanja koje je pohađala navečer nakon posla.

S glumačkom karijerom započela je 1994. godine, i to ulogom u seriji 'South Central'. Iako je imala nekoliko sporednih uloga u televizijskim serijama, prvu veliku ulogu imala je u biografskom filmu 'Selena' za koji je zaradila i nominaciju za Zlatni globus u kategoriji najbolje glumice.

YouTube/Screenshot

Krenulo joj je i u glazbi, osvojila je i nagradu Grammy

Osim u svijetu glume, Jennifer je ostvarila zapažene rezultate i u glazbenoj karijeri. Tako je 1999. godine objavljen njezin prvi album 'On The 6' koji je sadržavao pjesme poput 'Waiting For Tonight', 'If You Had My Love' i ' 'Let's Get Loud', veliki hit koji joj je donio i prestižnu nagradu Grammy u kategoriji najboljeg dance spota. 

Iako je singl 'Let's Get Loud' izašao samo u Europi i Australiji, postigao je nezapaženi uspjeh. Uskoro su za latino bombu J. Lo znali obožavatelji iz cijelog svijeta, a unosne ponude diskografskih kuća nizale su se jedna za drugom. Jennifer je uskoro postala jedna od najpopularnijih glazbenica. Nisu izostale ni uloge u filmovima. 

Glumila je u mnogim uspješnim filmovima kao što su 'Za sve je kriva svekrva', Ćelija', 'Vjenčanje iz vedra neba', 'Sad je dosta' i 'Dogodilo se na Manhattanu' koji je list New York Times usporedio s njezinim velikim glazbenim hitom 'Jenny From The Block', singlom koji je izašao 2002. godine. Naime, u filmu je Jennifer utjelovila ulogu samohrane majke i spremačice iz Bronxa koja se zaljubljuje u bogatog poduzetnika. 

Profimedia

Osigurala je guzu na 177 milijuna kuna

Nije nimalo čudno da slavne holivudske zvijezde osiguraju pojedine dijelove tijela, pogotovo one koji im donose zaradu na bilo koji način. Isto je to napravila i seks bomba J. Lo. Vlasnica jedne od najpoznatijih guza na svijetu odlučila je osigurati svoju guzu, a svota na koju je to napravila je uistinu rekordna.

Enrique Iglesias and Jennifer Lopez in Concert - New Jersey

Naime, nakon što je nezgodno pala na pozornici izvodeći pjesmu 'Louboutins' na American Music Awardsima, Lopez je za svaki slučaj osigurala stražnjicu na vrijednost od 27 milijuna dolara, odnosno na više od 177 milijuna kuna. 

Ljubila je glumce i pjevače, a u braku je bila triput

Poznata je i po izrazito burnom ljubavnom životu. Od 1997. do 1998. godine Jennifer je bila u kratkom braku s glumcem Ojanijem Noom (44). Kad su se tek upoznali, Noa je bio konobar, a latino divu upoznao je sasvim slučajno u restoranu. Iako je njihova romansa na prvi pogled izgledala kao savršen izbor, nije dugo potrajala. Razveli su se nakon samo 11 mjeseci braka, ali mu je Jennifer svejedno pomogla četiri godine kasnije kad je ostao bez novca i ušteđevine.

Naime, zaposlila ga je na mjestu voditelja svog restoranu u Pasadeni, a otpustila nekoliko mjeseci kasnije kad se pokazalo da za taj posao nije bio sposoban. Prijetio joj je tužbom, navodno je htio objaviti knjigu o zajedničkom životu, ali je od tog nauma na kraju ipak odustao.

U braku s koreografom i plesačem Crisom Juddom (47) bila je dvije godine. Par se upoznao na snimanju spota za njezinu pjesmu 'Love Don’t Cost A Thing', a vjenčali su se u rujnu 2001. godine. Njihov brak neslavno je završio kad se Jennifer zaljubila u glumca Bena Afflecka (46) i zbog toga zatražila razvod.

ABACA. 33366-71 J-Lo and Judd at Oscar Vanity Fair Party

Jennifer i Ben bili su u sretnoj ljubavnoj vezi dvije godine, a prekinuli su netom prije zakazanog vjenčanja. Godinama nakon prekida koji je, kako je u medijima kasnije tvrdio Ben, uništio glumca i njegovu karijeru, američka pjevačica napokon je odlučila progovoriti o svemu što je proživljavala u to vrijeme.

- To je bio grozan period u životu za mene. Bila sam potpuno uništena. Preispitivala sam samu sebe, pitala se trebam li uopće više glumiti. Mislila sam da sam ja kriva za sve, da sam loša u tome što radim. Naša veza urušila se, i to pred očima cijelog svijeta. Trebalo mi je dvije godine da krenem ispočetka - otkrila je za Vanity Fair i dodala kako je cijelu situaciju samo dodatno pogoršao prekid zaruka. 

Pixsell

Nakon ljubavnog debakla s Benom, trebalo joj je neko vrijeme da se oporavi. Utjehu je pronašla u portorikansko-američkom pjevaču Marcu Anthonyju (50) s kojim se i vjenčala 2004. godine. Činilo se kao da bi njihova romansa mogla i potrajati, a zajedno su dobili i blizance - sina Maximiliana (10) i kćer Emme Maribel (10).

53rd Annual Grammy Awards - Arrivals - Los Angeles - LH

Od ožujka 2017. godine, Jennifer je u vezi s umirovljenim igračem bejzbola Alexom Rodriguezom (43). Svoju ljubav vrlo rado pokazuju na društvenim mrežama. Nisu među onim parovima koji svoju vezu skrivaju od javnosti, a u medijima često govore o svojoj ljubavnoj sreći. Već nekoliko mjeseci žive zajedno u New Yorku, a također se šuška da bi se par uskoro mogao i zaručiti.

Time 100 Gala - New York

Iako je već u 50-oj godini, pjevačica bi izgledom i dobrom formom vrlo lako mogla posramiti i dvostruko mlađe kolegice. Kako tvrdi sama Jennifer, recept za njezin odličan izgled nije u čudotvornim preparatima niti estetskim operacijama, već u mukotrpnom treniranju kojem je u potpunosti posvećena.

Jennifer Lopez hits the gym

Paparazzi je često uhvate kako u društvu tjelohranitelja izlazi iz teretane, a po mišljenju mnogih obožavatelja, jedna od najseksepilnijih holivudskih zvijezda čak i za vježbanje bira samo dobro usklađene i seksi modne kombinacije.

- Jennifer je poput vina. Što je starija, to je bolja. Može biti zahvalna jednim dijelom genetici, ali ključ uspjeha je u njezinoj prehrani. Vrlo je disciplinirana oko toga što jede i ne konzumira alkohol previše. Njezino tijelo je hram - rekao je nedavno osobni trener David Kirsch.

POBJEDNIK DORE U DRAMI PRIJE SPEKTAKLA: 'Nažalost nema više spasa, nastup je propao, naći će zamjenu'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 88
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao