Obavijesti

Show

Komentari 98

Vježba svaki dan: Severina je već skinula suvišne kilograme

Vježba svaki dan: Severina je već skinula suvišne kilograme
4

Severina se u trudnoći udebljala tek desetak kilograma koji su, kako je rekla, otišli sami od sebe. Samostalno je vježbala i za vrijeme trudnoće na pilates loptama

VIDEO

Dok je bila trudna, Severina je počela opremati teretanu u luksuznom beogradskom stanu. Ondje živi s Milanom Popovićem. Pjevačica je kupila najbolje i najskuplje sprave. Ima sobni bicikl, traku za trčanje, strunjače, utege, pilates lopte...

U Zagrebu svaki dan na terasi svojeg prostranog stana vježba s osobnim trenerom, i to ujutro ili iza 21 sat. To je potvrdio i njezin menadžer Tomislav Petrović.

- Uz pomoć trenera i pravilne prehrane, liniju je dovela do savršenstva. Ne znam ni za kakvu teretanu u Beogradu, ali znam da u Zagrebu ima čovjeka koji vježba s njom - rekao je Petrović. 

Severina se u trudnoći udebljala tek desetak kilograma koji su, kako je rekla, otišli sami od sebe. Nije si uskraćivala nikakvu hranu. Dapače, jela je slastice i masnu hranu poput ćevapa. Samostalno je vježbala i u trudnoći na pilates loptama. Severina kaže da liniju duguje genetici, ali i napornim treninzima.

Otkrila je ashtanga yogu

- Na sceni i na putovanjima jako trošim svoje tijelo i moram mu se odužiti treninzima. Vježbam ravnomjerno i opterećujem cijelo tijelo. A za guzu su najbolji čučnjevi. Napravite ih sto na dan i pista je vaša - rekla je prije tri godine. 

Otkrila je da je godinama kod kuće imala videokasetu s vježbama bivše manekenke Cindy Crawford, a ujutro bi se istezala uz televizijsku gimnastiku. 
Kad je prije dvije godine postala zaštitno lice španjolske kozmetike, kupci anticelulitne kreme na dar su dobivali priručnik s njezinim omiljenim vježbama. 


- Prije sam puno radila na spravama, a sad vježbam na podu jer mišići onda ne jačaju nego se fino razvlače, a mogu to raditi bilo gdje. Uz to, otkrila sam i ashtanga yogu koja je, moram priznati, jako naporna - rekla je Severina.

Uz Milana je smršavjela

Kad je upoznala Milana težila je 60 kilograma, ali je u nekoliko mjeseci izgubila više od pet kila. Tada je izjavila da je u potpunosti promijenila način prehrane. Svako jutro hodala je najmanje pola sata i jela tri puta na dan u razmacima od četiri sata. Njezini poznanici tvrde kako se Severina kad je upoznala Milana potpuno “navukla” na filozofiju kineske alternativne medicine. Pila je samo čajeve, jela zelenilo i sezonsko voće... 
Također, tvrde da je nekoliko mjeseci doslovno živjela na zobenim pahuljicama koje bi jela s toplom vodom. Ponekad bi se 'počastila' ribom ili piletinom. Tijekom godina isprobala je i kavitaciju, išla na limfne drenaže i masaže tijela kako bi uklonila celulit te zadržala mladolik izgled.

- Osim kozmetike i vježbe, za dobar izgled zaslužna je i ljubav, odnosno ljubav je najvažnija. Sretna sam što sam napokon našla muškarca svog života. Zapravo, sad se osjećam kao djevojčica od 12 godina. Cijeli sam život radila, ganjala karijeru, a tek sad sam posvećena sebi, ljubavi i obitelji.  

Haljinu za ‘prvi’ intervju platila je 18.600 kuna

Crno-bijela kreacija sa žutim točkicama najnovija je iz kolekcije Stelle McCartney za proljeće i ljeto. Severina ju je nosila na intervjuu u zagrebačkom hotelu, a istaknula joj je istesanu liniju nakon porođaja. Platila ju je 18.600 kuna. Istu takvu haljinu nosila je manekenka Brooklyn Decker.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 98
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić
Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala