Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
3 komentara

Nema više 'kung fu' majstora: Tragično loša serija otkazana

'Iron Fist' je bila podosta negledljiva serija po svim kriterijima. Srećom, otkazana je nakon samo dvije sezone, pa njezin glavni lik, Danny Rand, više neće gnjaviti gledatelje

Foto: Twitter/Screenshot
3 komentara

Unatrag nekoliko godina Netflix je od kuće koja se bavila distribucijom postao i producentska kuća. A jedan od projekata kojim su se pozabavili bio je i projekt dovođenja Marvelovih strip junaka na televizijske ekrane.

GLASS Istinski zlikovci su među nama. Istinski heroji su unutar nas

Tako smo u Netflixovoj produkciji mogli gledati Daredevila, Jessicu Jones, Punishera, Luka Cagea te Iron Fista kako se bore protiv svakojakih zala koja su pokušavala uništiti New York. Niti jedna serija nije bila osobito dobro ocijenjena, osim precijenjene 'Jessice Jones', no 'Iron Fist' je bila serija koja je bila istinski loša po svakom kriteriju. Srećom, serija je otkazana nakon samo dvije sezone, pa njezin glavni lik, Danny Rand, više neće gnjaviti gledatelje.

Glavni glumac, Finn Jones, izjasnio se o otkazivanju na svojem Instagramu.

O seriji su svoju izjavu dali i iz Netflixa.

- Marvelov 'Iron Fist' se neće vratiti u trećoj sezoni na Netflix. Svi u Marvel Televisionu i Netflixu ponosni su na seriju i zahvalni na svom radu koji je uložen. Zahvalni smo i za ljubitelje serije koji su ju pratili ove dvije sezone i za partnerstvo koje smo ostvarili u seriji. Premda je serija na Netflixu završila, besmrtni Iron Fist i dalje živi - rečeno je u izjavi.

Foto: Twitter/Screenshot

Ovakvo otkazivanje serije signalizira da ipak nećemo vidjeti ikakve nastavke iste. Ne samo to, već je upitno hoćemo li vidjeti i narednu sezonu serije 'Defenders', u kojoj je 'Iron Fist' bio ključan lik.

Doduše, uzevši u obzir koliko su i 'Iron Fist' kao i 'Defenders' negledljivo loše serije, možda i nije loše što nećemo vidjeti nove sezone ikoje od tih serija.

Tema: FILM

Message