Show

Komentari 284

Nemam konkurencije, ne sviđa mi se to što rade Seve i Rozga

Nemam konkurencije, ne sviđa mi se to što rade Seve i Rozga

Pjevačici je žao što osim nje, Gibonnija i Cetinskog nema više mlađih izvođača. Badrić ne zna u čemu je problem, ali je sigurna da ima puno mladih talenata

Nina Badrić (42) kaže kako je ona dovoljno posebna pjevačica da ima svoje mjesto na estradi. Smatra kako nema konkurenciju, a ne sviđa joj se ono što rade Jelena Rozga (37) i Severina (42). Pjevačici je žao što osim nje, Gibonnija i Tonija Cetinskog nema više mlađih izvođača. Badrić ne zna u čemu je problem, ali je sigurna da ima puno mladih talenata koji se trebaju pokazati i dokazati, ispričala je to u intervjuu za srpski Kurir

- Svatko od nas je original i dovoljno poseban da ima svoje mjesto. Ne možeš se sam pozicionirati, publika te je odabrala. Ja žudim za zdravom konkurencijom - dodala je.

Sličan stav ima i Massimo (52) koji je za drugi srpski list Telegraf ispričao kako su mu i Seve i Rozga prijateljice, ali ne bi snimio duet ni s jednom, jer im se glazba jako razlikuje. Prokomentirao je i kako je velik dio hrvatske glazbene scene preuzeo turbo-folk.

- Nekoć se takva glazba mogla čuti samo na periferiji Zagreba, na putu k Zagorju, po kavanama gdje nema mnogo ulične rasvjete. Sada je to ušlo direktno u centre naših gradova. Dobro, takav nam je nivo razvoja. Nekad si s 50 metara udaljenosti mogao procijeniti hoćeš li se družiti s nekom osobom. Znao si da čita te i te knjige, sluša tu i tu muziku. Danas svi izgledaju fantastično, a onda otvore usta i izađe sav užas neznanja. Naš narod je uvijek bio bliži pornografiji nego beletristici - zaključio je glazbenik.

Najčitaniji članci