Obavijesti

Show

Komentari 58

Nemeš: Možda preskočim zid ako bude lijepo vrijeme i prilika

Nemeš: Možda preskočim zid ako bude lijepo vrijeme i prilika
7

Svi stanari oprostili su se od života na otpadu. Dragana je kuću zauvijek napustila. Svoju otrovnu strijelu uputila je Nirmalu koji će tri puta dnevno pjevati njezinu pjesmu

VIDEO

Zbližavanje stanara u kući Velikog Brata potpomognuto užetom u punom je jeku. Naime, muški dio stanara djevojke s kojima su u paru moraju šminkati, te čekati dok se feniraju i uređuju. Nemešu nije bilo svejedno dok je šminkao Emu. S obzirom na svađe koje su se odvijale između Eme i Nemeša, njih dvoje u paru dobro funkcioniraju. Tamara i Soraja ostvarile su i prvi kontakt otkako je Veliki Brat spojio sve stanare. Tamara je priznala Soraji da nije imala najbolje mišljenje o njoj, a Soraja je rekla da se pravo mišljenje o nekome ne može dobiti dok ga se ne upozna. Duško je cijeli dan pjevao pjesmu Zdravka Čolića 'Glavo luda'. 

Draganina otrovna strijela

Dragana koja je napustila kuću otrovnu strijelu uputila je Nirmalu koji će morati  pjevati pjesmu naziva 'Primadona'. Dragana ju je sama napisala. Uz to, Nirmal će morati raditi i sto pedeset sklekova. Izabrani stanar ovaj će postupak morati ponavljati tri puta dnevno sedam dana. Nirmal je rekao kako je ovakav razvoj situacije i očekivao. Sklekove ne smatra problemmom, nego upravo Dragninu pjesmu. Pjesma, kako je rekao, nije na njegovom intelektualnom nivou, ali zaključio je da od Dragane ništa pametnije nije ni očekivao. 

Na dan ispadanja stanari su se probudili dobro raspoloženi. Ema je komentirala svoju svađu s Nemešom. Naime, on se naljutio na Emu jer je usta obrisala s kuhinjskom krpom.

- On je planuo zbog gluposti. Rekla sam mu sve što sam imala i obranila se. Nije trebao sabotirati naš zadatak zbog samo jedne osobe - rekla je Ema i pritom mislila na Marijanu

Dok su iščekivali večer i nominacije, stanari su uživali u suncu i odrađivali zadatke. Kad je Dragana napustila kuću, Nemeš je od sreće što će ponovno biti u Marijaninom društvu, skakao po dvorištu. Veliki Brat je odlučio da je vrijeme da se stanari ponovno spoje. 

Nemeš i Marijana komentirali su nominacije. 

- Ja se nisam uopće brinula oko toga da ćeš ti napustiti kuću. Pogledala sam ljude oko sebe i znala sam da će sve biti u redu - rekla mu je Marijana. 

Stanari se oprostili s otpadom

Kad su saznali da će napokon svi živjeti zajedno u luksuznoj kući, neki od stanara bili su čak i tužni. Veliki Brat ukućane je odlučio spojiti i na način da su vezani užetom. Neki su zadovoljni odabirom svojih  partnera, dok neki nisu nimalo oduševljeni. Nemeš nije skrivao svoje nezadovoljstvo kad je saznao da je u paru s Emom. 

- Radije ću izaći iz kuće i ići kod prijatelja na rođendan nego se vući s Emom po  kući - komentirao je Nemeš spajanje Velikog Brata i dodao kako će možda preskočiti i zid ako bude lijepo vrijeme.  

Ostalim stanarima spajanje Eme i Nemeša bilo je smiješno i simpatično, iako su svjesni toga da je to Nemešu teško palo. Problem je nastao kad su se Marijana i Nemeš ljubili u krevetu dok su ostali spavali. No, uspjeli su se snaći. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin