Obavijesti

Show

Komentari 277

Ema drugi put ispala iz showa: Nisam ni tužna ni razočarana

Ema drugi put ispala iz showa: Nisam ni tužna ni razočarana
13

DVA PUTA U DVA TJEDNA Stanari su platili čak 259.000 kuna da je vrate u kuću. Svojim ju je glasovima 'dokrajčila' kapetanica Soraja koja joj je dala četiri boda

VIDEO

-Ovo izbacivanje nije me pogodilo koliko me pogodilo prvo. To što su platili da se vratim ide njima na štetu - rekla je Ema.

Ukućani nominirani za izbacivanje bili su Nikola, Antonija i Ema. Emu su već jednom izbacili iz showa pa su stanari odlučili da od svih koji su ispali upravo nju žele ponovo vidjeti u kući. Emin povratak platili su 259.000 kuna. Ipak, nakon zbrajanja glasova, Ema je ponovo ispala iz showa. Jedina je stanarka čiji je boravak u kući stanare koštao toliko puno novca i jedina koja je u dva tjedna ispala dva puta. 

- Nisam se promijenila kao osoba, ali kad sam se vratila u kuću otvorenije sam pričala što me muči i što mi smeta - rekla je Ema.

Novi zadatak

Budući da su u natjecanju za imunitet Soraja i Nirmal bili najizdržljiviji i najstrpljiviji, Veliki Brat oko njih je isplanirao novi zadatak. Njih dvoje bit će princ William i Kate Middleton i morat će isplanirati vjenčanje stoljeća. Kuma i kumu izabrat će među stanarima. Ni Nirmal ni Soraja nisu pretjerano oduševljeni zadatkom. Tijekom zadatka, ostali ih stanovi moraju oslovljavati s odgovarajućim titulama, princ William i princeza Catherine. 

Za koga su glasali stanari 

Bojana je dva boda dala Antoniji jer smatra da su različite, a jedan je bod dala Nikoli jer je požalila kad je prošli put nominirala Emu. Horvat je dva boda dao Antoniji jer je zadnja ušla u kuću i najslabije je zna iako nema nikakve zamjerke na nju. Jedan bod dao je Emi jer mu je Nikola ipak bolji prijatelj od nje i treba mu više podrške nego Emi. 

'Golupčići' isto raspodijelili glasove, osvećuju se 

Marijana se jako bojala da će upravo ona biti nominirana, no uspjela je izbjeći nominacije. Dva boda dala je Nikoli jer joj se ne sviđa njegovo ponašanje i način na koji je odlučio da više ne želi biti njen prijatelj, a jedan je dala Emi jer Antoniji ne želi dati ni jedan bod. Poslije Marijane u ispovjedaonicu je ušao Nemeš. 

- Dva boda dajem Nikoli jer se skroz okrenuo. Ulizica je, loš je drugar i pokvaren je - objasnio je Nemeš svoje glasanje. Jedan bod dao je Emi jer je, kaže on, previše naivna.

'Znate da ja volim lijepe žene'

Duško je dao dva boda Nikoli jer je primijetio da ga on baš ne voli i govori mu da je dosadan i da mu ide na živce. Duško vjeruje da se Nikola tako ponaša zbog nečega što mu je Vlado rekao. 

- Antoniji ne mogu dati ni jedan bod, vi znate da ja volim lijepe žene i zato bod dajem Emi jer mi stalno govori da sam glup i da sam star čovjek - rekao je Duško.

Lester je dva boda dao Antoniji. Nije mu se svidjelo kako se ponašala kad su glasali kojeg će stanara vratiti u kuću. Jedan je bod dao Emi jer mu je Nikola pravi prijatelj. Brandon je dva boda dao Emi jer mu je ponekad naporna, a jedan je bod dao Antoniji jer s njom nije previše blizak.

Nominirani si međusobno podijelili bodove

Nominirani Nikola Maurović dva boda je dao Antoniji jer mu je Ema draža i dulje je zna. Emi je dao preostali jedan bod. Antonija je dva boda dala Emi, a jedan Nikoli. Za raspored glasova nije imala konkretan razlog. Ema je dva boda dala Antoniji jer se nisu baš zbližili, a jedan bod Nikoli jer joj je rekao da je dosadna. 

Prije glasovanja kapetanice Soraje i Nirmala koji je također imao imunitet, Antonija je imala 11, Ema 10, a Nikola devet bodova. Nirmal je Antoniji dao dva boda za ispadanje, a jedan bod Antoniji.

- Četiri boda dajem Emi iako nemam nikakav razlog, a Nikoli dajem jedan bod iako smo u dobrim odnosima - rekla je Soraja čija su četiri boda presudila Emi. 

Bojana se udebljala

Stanari Big Brother kuće prošli su tjedni zadatak u sklopu kojeg su morali glumiti kokoši jer ih je Nikola izvukao. Svi zajedno gledali su kako im je Nikola krao jaja jer je dobio tajni zadatak. 'Kume' Marijana i Bojana i dalje ne razgovaraju pa su zato listu namirnica koje su im potrebne za sljedeći tjedan sastavljale Marijana i Soraja. Poslijepodne u kući velikog Brata stanarke su iskoristile za sunčanje na dvorištu. Obučene su imale kupaće kostime, a Bojana je komentirala kako se dosta udebljala. 

- Ulijenila sam se i udebljala, osjećam se čudno sama u svom tijelu - rekla je. 

Veliki Brat kaznio ih zbog Nemeša

Nemeš je ponovo razbio nešto. Ovaj put 'žrtva' je bio tanjur pa su zbog njega svi stanari kažnjeni i ne smiju koristiti posuđe. 'Razbijač' Nemeš kuhao je kavu za sebe i Marijanu i odlučio da će umjesto šalica, budući da ih ne smije koristiti, kavu natočiti u plastične bočice koje je prerezao po pola. 

Dušku je kazna  smiješna i zaključio je kako njemu posuđe ni nije potrebno. Nemešu je rekao da nema loše mišljenje o njemu. 

- Dobar si ti dečko, samo što malo poludiš kad popiješ. Ali kad si s Marijanom nitko ni ne zna da si tu, toliko si miran - rekao je Duško Nemešu. 

Nikoli nedostaje seks

Nikola je opet Soraji dao do znanja koliko mu je 'napeta'. Prvo su se polijevali vodom, a na kraju su završili u spavaćoj sobi. Nikola je prsatu stanarku BB kuće bacio na krevet i pokušao leći na nju, no ona ga je zbacila i rekla mu 'Stoko!'. Sve je to bilo u šali, no Veliki Brat pozvao ih je u ispovjedaonicu i tamo su se morali pomiriti. Nikola je Soraju htio zagrliti, no ona ga je gurnula pa su se na kraju rukovali i smješkali se jedno drugome. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 277
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'
LJUBAVNA PRIČA ZARUČNIKA

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'

Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: 'Vidi koji zgodan lik'. Zatim sam ga odlučila dodati na Instagramu, ispričala je Elizabeta
Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'
NEVJEROJATNA SNIMKA

Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'

Baby Lasagna je oduševio publiku i gledatelje u polufinalu Eurosonga