Obavijesti

Show

Komentari 52

Nemeš si dao na francuskom istetovirati 'Ne žalim ni za čim'

Nemeš si dao na francuskom istetovirati 'Ne žalim ni za čim'
5

OTKRIO TETOVAŽU Marijana i Nemeš tajili su na kojem dijelu tijela su tetovirali rečenicu koju je Šibenčanka neprekidno ponavljala nakon izlaska iz 'Big Brothera'

VIDEO

Bivši BB-ovci sutra idu u Prag na nagradno putovanje koje su osvojili u BB kući, a ostat će cijeli vikend. Horvat je u Beograd, odakle kreću u češku prijestolnicu, stigao u petak zbog koncerta Jelene Rozge te kako bi što više vremena bio s prijateljima Marijanom i Nemešom, u čijem stanu spava. Nemeš je na profilu na Facebooku objavio fotografiju s Horvatom s kojim je bio u provodu.

- Ne vjerujem da je Nemeš s Horvatom bio na koncertu. Marijana je vjerojatno išla na Rozgin nastup, to je glazba koju ona sluša - kaže Nikola. Nemeš je na fotografiji koju je objavio otkrio novu frizuru. Obrijao se na ćelavo, ali je ostavio brkove i bradicu. Na drugoj fotografiji iz stana, na kojoj Horvat pije kavu a Nemeš puši cigaretu te je pepeljaru stavio na prsa, Beograđanin je podignuo ruku i otkrio tetovažu kakvu ima i Marijana. Oboje su istetovirali “ne žalim ni za čim”, rečenicu koju je udana Kninjanka ponavljala nakon izlaska iz showa. No tada nisu htjeli otkriti na kojem dijelu tijela su se tetovirali.

Ovo je prvi put da je Nemeš pokazao svoju tetovažu na unutarnjoj strani nadlaktice. Marijaninu uzrečicu istetovirao je na francuskom “Je ne regrette rien”. Još se ne zna na kojem dijelu tijela je Marijanina tetovaža, no iz njezinih zadnjih fotografija vidljivo je da nije na ruci.

Tetovaža je stih Edith Piaf

Pjesma 'Je ne regrette rien' Francuskinje Edith Piaf iz 60-ih slavi one koji ne žale ni zbog stvari koje su im naštetile u životu.

Obrijao se nakon što je automobilom uletio u redakciju

Lijepo sam im govorio da mene i Marijanu ostave na miru. Najradije bih se samo bavio svojom glazbom, rekao je Nemeš kad se prije mjesec dana automobilom zabio u redakciju srpskih novina Puls. Prošao je bez kazne jer ga nisu htjeli tužiti zaključivši kako je “vjerojatno imao loš dan”. No Beograđanin koji ne trpi nepravdu sada fura novu, “opasnu” frizuru. U mjesec i pol dana tri puta je mijenjao imidž. Nakon izlaska iz BB kuće imao je razbarušenu kosu u duhu rock’n’rolla. Nakon što je s Marijanom započeo zajednički život u Beogradu, promijenio je frizuru. Kninjanka je stavila duge plave umetke, a on se ošišao na kratko.

- Svi su mi rekli da izgledam mlađe, a Marijani se frizura jako sviđa - rekao je tada Nemeš, koji će za nekoliko dana proslaviti 23. rođendan.

Operni pjevač redovito se šiša kod frizera kojem je vjeran godinama. Obojica su zaljubljeni u književnost. Na šišanju razmjenjuju mišljenja o omiljenim piscima i knjigama.

Novi život i frizura

Nakon izlaska iz showa oboje su promijenili imidž. Nemeš je skratio kosu, a Marijana je stavila dugačke ekstenzije.

U kuću je ušao kao roker

Nemeš je karijeru regionalne zvijezde reality showa počeo s razbarušenom kosom poput pravog rokera.

Jedino ga Marijana može razveseliti

Beograđanin s najnovijom izbrijanom frizurom izgleda kao fatalni glumac Wentworth Miller iz serije 'Zakon braće'. Opasnom izgledu pridonio je i namrgođeni izraz lica mladog Nemeša. Čini se da je nasmijan jedino uz Marijanu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti