Show

Komentari 141

Nenad Maji masira noge, a pare lete: Za put dali 200 tisuća kn

Nenad Maji masira noge, a pare lete: Za put dali 200 tisuća kn

Luksuzna vila na Baliju ima fitnes i spa centar, a gosti također mogu iskoristiti 24-satnu pomoć batlera. Cijena za pet noćenja na Bookingu u resortu iznosi čak 112.400 kuna

Početak nove godine za Maju Šuput Tatarinov (40) i njezinog supruga Nenada Tatarinova (36) krenuo je idilično. Mladi bračni par slobodno vrijeme odlučio je iskoristiti za još jedan od mnogobrojnih godišnjih odmora. 

Iako Maja više puta tijekom godine sa svojim Nenadom baterije puni na egzotičnim lokacijama, zna se i kako pjevačica onda kad radi u pravilu nema slobodnog vikenda, a slovi i za jednu od najpoželjnijih pjevačica na svadbama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Par je krajem 2019. medeni mjesec obilježio na Maldivima, a 'skijaški tjedan' odlučili su iskoristiti za novo dalje putovanje. Prvo su se odmarali na Baliju. Supružnici su bili smješteni u luksuznom 'Bvlgari resort Bali' koji se nalazi 150 metara nadmorske visine i pruža pogled na Indijski ocean.

- Odmaralište Bvlgari Bali smješteno je na jednoj od najekskluzivnijih svjetskih destinacija - stoji u objavi resorta koji ima luksuzne vile s privatnim sunčalištima i bazenima. Također luksuzna vila ima fitnes i spa centar, a gosti također mogu iskoristiti 24-satnu pomoć batlera. Cijena za pet noćenja na Bookingu u resortu iznosi čak 112.400 kuna.

Nakon odmora na Baliju, par je krenuo u nove pustolovine. Trenutačno se nalaze dva sata voženje od početne lokacije odmora, točnije u Mandapa, u Ritz-Carlton Reserve resortu u kojem je cijena za četiri noćenja 17 tisuća kuna.

S obzirom da se par voli hvaliti kako voli luksuzne večere pitanje je samo koliko su još dodatno potrošili na delicije koje su probali. Kada se u te cijene uračunaju svi izleti na kojima je par bio, ali i cijene letova cifra putovanja penje se preko 200 tisuća kuna. 

Maja je jedna od rijetkih Hrvatica koja se može pohvaliti da se ljuljala u Bali Swing parku, jednoj od atrakcija smještenih u centralom dijelu otoka. Park se sastoji od desetak ljuljački, od kojih svaka nudi poseban kut i pogled za fotografiju, a zahvaljujući influencerima i travel blogerima, stekao je svjetsku popularnost. Unatoč strahu od visine, nije joj odoljela ni Šuput.

- Iako se jako bojim visine, nakon nagovaranja i uvjeravanja da ja to mogu, rekla sam idem. Lajk za hrabrost i da vas pitam iskreno, tko bi išao na ovu ljuljačku? -  upitala je pjevačica u tekstu objave.

Maja i Nenad svakodnevno su uživali u brojnim delicijama na Baliju, pa se pjevačica na odmoru potpuno opustila - ne nosi šminku ni luksuzne kreacije koje inače za nju priprema najbolji prijatelj, stilist Marko Grubnić (37). Iako je službeno zima njezin Instagram profil sad je prepun fotografija u raznim kupaćim kostimima.

Od trodnevnih do dvotjednih 'izleta', prošle je godine proputovala Firencu i Capri, Rovinj, Ibizu, Hvar, Dubrovnik, Manos, Mykonos, Bale, Indoneziju i Milan. Za sebe i svoju bolju polovicu birala je pravi luksuz, a samo na hotele potrošila je više od 225.000 kuna.

Hvalila se i vrećicama izlazeći iz butika skupih brendova, a jednom je prilikom rekla da na odjeću potroši pravo malo bogatstvo.

POGLEDAJTE VIDEO:


 

Najčitaniji članci