Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
141 komentara

Nenad Maji masira noge, a pare lete: Za put dali 200 tisuća kn

Luksuzna vila na Baliju ima fitnes i spa centar, a gosti također mogu iskoristiti 24-satnu pomoć batlera. Cijena za pet noćenja na Bookingu u resortu iznosi čak 112.400 kuna

Foto: Instagram
141 komentara

Početak nove godine za Maju Šuput Tatarinov (40) i njezinog supruga Nenada Tatarinova (36) krenuo je idilično. Mladi bračni par slobodno vrijeme odlučio je iskoristiti za još jedan od mnogobrojnih godišnjih odmora. 

Foto: Instagram

Iako Maja više puta tijekom godine sa svojim Nenadom baterije puni na egzotičnim lokacijama, zna se i kako pjevačica onda kad radi u pravilu nema slobodnog vikenda, a slovi i za jednu od najpoželjnijih pjevačica na svadbama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Par je krajem 2019. medeni mjesec obilježio na Maldivima, a 'skijaški tjedan' odlučili su iskoristiti za novo dalje putovanje. Prvo su se odmarali na Baliju. Supružnici su bili smješteni u luksuznom 'Bvlgari resort Bali' koji se nalazi 150 metara nadmorske visine i pruža pogled na Indijski ocean.

Foto: Instagram

- Odmaralište Bvlgari Bali smješteno je na jednoj od najekskluzivnijih svjetskih destinacija - stoji u objavi resorta koji ima luksuzne vile s privatnim sunčalištima i bazenima. Također luksuzna vila ima fitnes i spa centar, a gosti također mogu iskoristiti 24-satnu pomoć batlera. Cijena za pet noćenja na Bookingu u resortu iznosi čak 112.400 kuna.

NA BALIJU Ups, Maji je opet sve ispalo iz badića: 'Po odabiru mog muža'

Nakon odmora na Baliju, par je krenuo u nove pustolovine. Trenutačno se nalaze dva sata voženje od početne lokacije odmora, točnije u Mandapa, u Ritz-Carlton Reserve resortu u kojem je cijena za četiri noćenja 17 tisuća kuna.

S obzirom da se par voli hvaliti kako voli luksuzne večere pitanje je samo koliko su još dodatno potrošili na delicije koje su probali. Kada se u te cijene uračunaju svi izleti na kojima je par bio, ali i cijene letova cifra putovanja penje se preko 200 tisuća kuna. 

Foto: Instagram

Maja je jedna od rijetkih Hrvatica koja se može pohvaliti da se ljuljala u Bali Swing parku, jednoj od atrakcija smještenih u centralom dijelu otoka. Park se sastoji od desetak ljuljački, od kojih svaka nudi poseban kut i pogled za fotografiju, a zahvaljujući influencerima i travel blogerima, stekao je svjetsku popularnost. Unatoč strahu od visine, nije joj odoljela ni Šuput.

- Iako se jako bojim visine, nakon nagovaranja i uvjeravanja da ja to mogu, rekla sam idem. Lajk za hrabrost i da vas pitam iskreno, tko bi išao na ovu ljuljačku? -  upitala je pjevačica u tekstu objave.

Maja i Nenad svakodnevno su uživali u brojnim delicijama na Baliju, pa se pjevačica na odmoru potpuno opustila - ne nosi šminku ni luksuzne kreacije koje inače za nju priprema najbolji prijatelj, stilist Marko Grubnić (37). Iako je službeno zima njezin Instagram profil sad je prepun fotografija u raznim kupaćim kostimima.

Od trodnevnih do dvotjednih 'izleta', prošle je godine proputovala Firencu i Capri, Rovinj, Ibizu, Hvar, Dubrovnik, Manos, Mykonos, Bale, Indoneziju i Milan. Za sebe i svoju bolju polovicu birala je pravi luksuz, a samo na hotele potrošila je više od 225.000 kuna.

Foto: Instagram

Hvalila se i vrećicama izlazeći iz butika skupih brendova, a jednom je prilikom rekla da na odjeću potroši pravo malo bogatstvo.

POGLEDAJTE VIDEO:


 
Naši partneri pišu
Message