Show

Komentari 49

Nenad u 'Večeri za 5 na selu' sabotirao Marininu večeru, a pobjedu je na kraju odnio Mario

Nenad u 'Večeri za 5 na selu' sabotirao Marininu večeru, a pobjedu je na kraju odnio Mario

Kad su došli tamburaši, atmosfera je napokon postala bolja i svi su se malo opustili, zapjevali i zaplesali. Marina je potom pročitala poredak; Nenad je zadnji, Lorena i Marina su na trećem mjestu, drugi je Igor

U završnici vukovarskog tjedna u 'Večeri za 5 na selu' domaćica je bila slikarica Marina, koja je za goste pripremila predjelo naziva Slavonski užitak, glavno jelo Teletina na vučedolski način i desert Dunav je moje more. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Večera je protekla u čudnoj atmosferi zato što je Nenad svemu našao zamjerku uz objašnjenje:

- Sabotirao sam večeru zato što je Marina sabotirala moju, pa sam odlučio vratiti na isti način.

Nije mu odgovaralo što su na slavonskoj plati i pršut i dinja zato što su to talijanski specijaliteti, glavno jelo nije htio jesti, a desert mu je bio odbojan! Ipak, na kraju večeri ostao je dosljedan davanju desetki pa ju je dao i Marini! Lorena i Igor domaćici su dali osmice jer im je predjelo i glavno jelo bilo previše jednostavno, a Mario je dao sedmicu uz objašnjenje da je Marina kopirala Lorenino predjelo te da je u glavnom jelu bilo više krumpira od mesa. Marina je osvojila 33 boda, dijeli treće mjesto s Lorenom, a Mario je pobjednik tjedna! 

Marinin suprug pomagao je domaćici prilikom dobrodošlice i napravio koktel.

- Treba sama prezentirati i ponuditi aperitiv, tako da mi to baš nije leglo - rekao je Nenad, koji je pio lozu, a Mario rakiju Gromovaču, koja mu se nije svidjela.

Domaćica je za predjelo poslužila platu s narescima, muffine od sira i podljevani kozji sir. Nenad je komentirao kako pršut i sir nikako ne mogu biti slavonsko predjelo te da ni rajčice ne idu uz platu, no ostalima ništa nije smetalo i jeli su s užitkom. 

Za glavno jelo Marina je poslužila teletinu s krumpirima i povrćem. Lorena i Mario komentirali su kako im jelo izgleda kao da je samo nabacano na tanjur, a Nenad nije htio jesti.

- Najeo sam se od predjela pa mi glavno jelo nije bilo interesantno - rekao je i dodao da mu je teletina dobra iako je sumnjao da je riječ o svinjetini, gljive su mu također bile sumnjive, a krumpiri slabije pečeni.

Loreni je sve bilo fino i željela je pričati o nečemu drugom jer je smatrala kako je Nenad pretjerao, no on je nastavio po svom.z

- Meni je teletina bila u redu, krumpiri su bili fini, mekani i dobro pečeni - rekla je Lorena dok je Igoru meso bilo malo suho. 

Kolač od višanja Marina je poslužila za kraj, a Nenad je nastavio:

- Rascopao sam kolač, htio sam pokazati da je nejestiv, odnosno, da je odbojan!

Igor je pohvalio dekoraciju i dodao da mu je kolač bio solidan, a Marina je rekla Nenadu kako je pretjerao s komentarima.

- Mislim da je Marina bila dosta povrijeđena Nenadovim ponašanjem - rekla je Lorena, a Mario smatra da se tako ponašao zato što ga je Marina provocirala proteklih dana. 

Kad su došli tamburaši, atmosfera je napokon postala bolja i svi su se malo opustili, zapjevali i zaplesali. Marina je potom pročitala ovotjedni poredak; Nenad je na zadnjem mjestu, Lorena i Marina su na trećem mjestu, drugi je Igor, a pobjednik vukovarskog tjedna je Mario.

- Nisam očekivao pobjedu, više sam je priželjkivao, ali nisam išao na pobjedu. Nagradu ću uložiti u neki kvalitetan odmor - rekao je pobjednik. 

Ova sezona kulinarskog showa 'Večera za 5 na selu' došla je svom kraju, no sljedeće godine gledat ćemo nova druženja u kuhinji i za blagovaonskim stolom te upoznati nove živopisne kuhare amatere diljem Lijepe Naše. 

Najčitaniji članci