Show

Komentari 0

Neobičan spoj Elementala i M.O.R.T.-a u Parku Orsula

Neobičan spoj Elementala i M.O.R.T.-a u Parku Orsula

Riječ je dakle o neobičnoj večeri, spoju hip hopa i psihodeličnog punk-bluesa, svirat će u subotu, 29. ovog mjeseca, u dubrovačkom Parku Orsula

Grupe Elemental i M.O.R.T. svirat će u subotu, 29. ovog mjeseca, u dubrovačkom Parku Orsula , po mnogima najljepšoj pozornici pod zvijezdama u Hrvatskoj. Riječ je dakle o neobičnoj večeri, spoju hip hopa i psihodeličnog punk-bluesa.

Elemental večer prije sviraju u Velenju , pa će već i put do Dubrovnika vjerojatno biti prava avantura. Objavili su šest studijskih albuma i odavno si izborili mjesto na hip hop sceni Hrvatske i regije. Zadnji album, 'U redu je', objavljen je prije dvije godine. Jedan su od rijetkih bendova koji, britkim tekstovima pjesama, pa i u intervjuima, bez problema kritiziraju političku i socijalnu situaciju u zemlji. U veljači ove godine objavili su singl 'Goli I bosi', a, kako saznajemo, u rujnu će objaviti još jedan singl', dok bi novi album mogao biti objavljen do kraja ove ili početkom iduće godine.

M.O.R.T. su jedna od uspješnijih mladih grupa u zemlji. Sinjani su s prošle godine objavljenim albumom 'Odjel za žešće' , koji im je donio i nominaciju za Porin u kategoriji novog izvođača godine , izazvali pozornost javnosti i trenutačno su jedan od traženijih bendova u Hrvatskoj, pa su svirali cijelo ljeto. Nedavno su sa spomenutog albuma izdvojili još jedan singl, pjesmu 'Špiljski čov’k', za koju je snimljen i spot. Zadnji spot, za pjesmu 'Buka u glavi' , objavljen je u srpnju.

Najčitaniji članci