Show

Komentari 0

Neočekivani heroj: Cijeli život bio je predodređen za junaštvo

Neočekivani heroj: Cijeli život bio je predodređen za junaštvo

U potjeru za moćnim oružjem ubacit će se osvetoljubivi kriminalac, federalci, a i banda vanzemaljskih vojnika. Jedino što će zaštiti mladog junaka bit će misteriozno oružje

Jedan od klasičnih ljetnih filmova svakako je i film u kojem pratimo mladog lika koji nenadano otkrije neočekivane moći te postane heroj. Ovog ljeta film u kojem ćemo gledati takvu preobrazbu je film 'Kin'.

U pitanju je djelo u kojem ćemo pratiti jednog bivšeg zatvorenika i prevaranta koji sa svojim mladim bratom cijelo vrijeme bježi od nevolja. No nevolje će ih i dalje naći jednom kad mladi Eli pronađe misteriozno vanzemaljsko oružje koje ima svoju volju i koje ga 'posvoji'.

U potjeru za moćnim oružjem ubacit će se osvetoljubivi kriminalac, federalci, a i banda vanzemaljskih vojnika. Jedino što će moći zaštiti našeg mladog junaka bit će oružje koje će on jako nevoljko koristiti.

No jednom kada bitka krene, hrabrost će morati zamijeniti tu nevoljkost. Hrabrost jednog malenog i mladog djeteta.

Pogledajte prvi foršpan

Film su napisali i režirali braća Jonathan i Josh Baker, koji su ostavili snažan dojam na producente svojim kratkim filmom 'Bag Man'. U glavnim ulogama su Jack Reynor i Myles Truitt koji glume dvojicu 'braće'. Pomaže im Zoe Kravitz, a u preostalim ulogama vidjet ćemo i Dennisa Quaida, kao i Jamesa Franca.

'Kin' u naša kina dolazi tijekom ovoljetne blockbusterske sezone.

Najčitaniji članci