Show

Komentari 3

Netflix opet razljutio gledatelje: Pustili pa izbrisali Žive mrtvace

Netflix opet razljutio gledatelje: Pustili pa izbrisali Žive mrtvace

Taman kada sam pogledao 4. i 5. epizodu, oni su sve epizode maknuli. Nevjerojatno, komentirao je ogorčeni gledatelj. U tijeku je snimanje 11. sezone koja je bila odgođena zbog pandemije korona virusa

Popularni Netflix, američki pružatelj Internet streaming usluga, zadnjih je mjeseci na udaru kritika. Proziva ih se zbog francuskog nezavisnog filma 'Cuties' u kojem maloljetne curice twerkaju, a sada su 'zabrljali' i s popularnom serijom 'Živi mrtvaci'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Korisnicima je 6. listopada stigla poruka na mailove i mobilne uređaje kako je stigla 10. sezona serije o apokaliptičnom svijetu kojim dominiraju zombiji, ali sve češće i opaki ljudi. 

Nakon što su neki obožavatelji zombija odgledali prvih nekoliko epizoda, od 15 puštenih, Netflix je bez objašnjenja sve izbrisao. 

- Taman kada sam pogledao 4. i 5. epizodu, oni su sve maknuli. Navodno će cijela sezona biti opet dostupna u prosincu. Nevjerojatno - komentirao je ogorčeni gledatelj. Drugi je dodao kako se neugodno iznenadio kada je idućeg jutra vidio da je cijela sezona izbrisana. Kontaktirali su službu za korisnike. 

- Potpuno razumijemo vašu zabrinutost. Sezona 10 trenutno nije dostupna. Odgođena je zbog promjene prava za licenciranje nakon naše početne najave. Radimo na tome da što prije ažuriramo datume i pustimo seriju - odgovorili su.

Na Netflixu je trenutno dostupno devet sezona 'Živih mrtvaca', a u tijeku je snimanje 11. sezone koja je bila odgođena zbog pandemije korona virusa. 

Najčitaniji članci