Obavijesti

Show

Komentari 107

Neve želi Gospodina Savršenog 'Dođi u Sinj vidit šta je svit...'

Neve želi Gospodina Savršenog  'Dođi u Sinj vidit šta je svit...'
10

Neve je, prije svega, vrijedna i odana žena. Zato se i nije prijavila na ‘Gospodina Savršenog’, kako ne bi povrijedila supruga Zvonu. Istaknula je kako ga nikada ne bi prevarila, ali da voli tu i tamo pogledati druge

VIDEO

Goran Jurenec (39) u mladosti je radio kao maneken. Nevenka Bekavac (41) isto ima manekenskog iskustva. Goran ističe kako voli biti na otvorenom i vježbati. I Neve isto voli tjelovježbu i prirodu. Nažalost, zbog supruga Zvone Neve se nije prijavila na show, iako je sigurna kako bi baš ona osvojila srce Gospodina Savršenog.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:21

- Zgodan je, sad je samo stvar u tome što hoće i kakvu bi htio. Da nisam u braku, svidio bi mi se. Iako da ti muškarac paše, mora imati i druge kvalitete, osim fizičkih, poput toga da mi nije dosadno s njim, da me nekad izvede. Sve što mi žene volimo - kaže Nevenka. Smatra kako bi se Gospodin Savršeni bolje ponašao prema njoj nego što to čini umirovljeni nosač kofera Zvone.

- Ne želim poniziti Zvonu, iako kad bi mi suprug ispunjavao sve želje, bila bih zadovoljna. Zvone mi namjerno ne ispunjava želje jer je takav, a to u meni stvara kompleks nezadovoljstva - pojadala nam se bivša manekenka. Tvrdi da je spremna Gospodinu Savšrenom ispuniti baš svaku želju.

Nevenka Bekavac je pokazala sina: Ne sliči ocu, na mene je
Nevenka Bekavac je pokazala sina: Ne sliči ocu, na mene je

- Možda traži žensku koja nije samo zgodna i dobra u seksu, nego da mu odgovara u društvu – kaže Nevenka, koja ima jako puno zajedničkog s Jurenecom. Puno više nego druge djevojke koje su se prijavile u show radi samopromocije. Druge djevojke nisu baš vične u kuhinji, što je za sinjsku kraljicu dodatni as iz rukava. Ne bi ga zavodila sušijima, indijskom ili vijetnamskom kuhinjom, nego bi mu, 'zdravo seljački', pripremila ćevapčiće.

- Rekao je da voli ćevape s ajvarom i meso. Ja to super spremam. Najeo bi se on od moga kuvanja sigurno - tvrdi samovjereno Neve. Kako, za razliku od Neve, Goran i nema baš iskustva s kućanskim i okolokućanskim poslovima, potrebna bi bila faza prilagodbe, koja bi Jurenecu bila puno lakša uz Nevine sposobne i vrijedne ruke.

Nevenka Bekavac

- Naučila bih ja njega sve šta treba. Cijepat drva, sve oko kuće šta zatreba. Bitno je imat volju u svemu. Ako nemaš volje, tek onda nije dobro - puna je mudrosti Nevenka. Gospodin Savršeni navikao sa na život po metropolama. Živio je u Berlinu, prošao sve veće svjetske gradove: Milano, Pariz, New York...

Šansa za sreću: Traže se Žigo iz Kanade i Neve iz Australije
Šansa za sreću: Traže se Žigo iz Kanade i Neve iz Australije

Na život u Sinju trebao bi se priviknuti, ali i tu bi uskočila vrijedna Neve, koja bi ga rado upoznala sa svim sinjskim običajima. Skupa bi išli na Alku i slavili Veliku Gospu.

- Ma navikao bi se on. Nemam straha. Imamo mi tu svega što imaju i vanka - rekla je Neve. Zvone na nju nije ljubomoran, iako bi morao malo više pripaziti.

- Ja sam vjerna. Moje je pravilo: ‘Možeš gledati, ali ne i dirati’. Nisu mi oči zatvorene, a ni Zvoni. Može i on gledati druge. Nešto drugo je nezgodno u braku, ako imaš vezu s drugim. Gledanje je samo gledanje, nismo dica - govori Neve. Prije nekoliko mjeseci najavila nam je povratak na modne revije.

- Imam kod kuće tri kanala s modom pa gledam. Volim biti u toku. Gledam Naomi Campbell, ima i ona godina pa super izgleda. I ja bih izgledala bolje da sam opuštenija. Mogla bih i ja to opet - kaže Nevenka za kraj.

Poslušajte novi božićni hit "BOŽIĆ JE" - Stoka feat. LayZ & Zsa Zsa

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 107
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama