Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
107 komentara

Neve želi Gospodina Savršenog 'Dođi u Sinj vidit šta je svit...'

Neve je, prije svega, vrijedna i odana žena. Zato se i nije prijavila na ‘Gospodina Savršenog’, kako ne bi povrijedila supruga Zvonu. Istaknula je kako ga nikada ne bi prevarila, ali da voli tu i tamo pogledati druge

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
107 komentara

Goran Jurenec (39) u mladosti je radio kao maneken. Nevenka Bekavac (41) isto ima manekenskog iskustva. Goran ističe kako voli biti na otvorenom i vježbati. I Neve isto voli tjelovježbu i prirodu. Nažalost, zbog supruga Zvone Neve se nije prijavila na show, iako je sigurna kako bi baš ona osvojila srce Gospodina Savršenog.

POGLEDAJTE VIDEO:

Foto: Dario Šimović/Facebook

- Zgodan je, sad je samo stvar u tome što hoće i kakvu bi htio. Da nisam u braku, svidio bi mi se. Iako da ti muškarac paše, mora imati i druge kvalitete, osim fizičkih, poput toga da mi nije dosadno s njim, da me nekad izvede. Sve što mi žene volimo - kaže Nevenka. Smatra kako bi se Gospodin Savršeni bolje ponašao prema njoj nego što to čini umirovljeni nosač kofera Zvone.

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

- Ne želim poniziti Zvonu, iako kad bi mi suprug ispunjavao sve želje, bila bih zadovoljna. Zvone mi namjerno ne ispunjava želje jer je takav, a to u meni stvara kompleks nezadovoljstva - pojadala nam se bivša manekenka. Tvrdi da je spremna Gospodinu Savšrenom ispuniti baš svaku želju.

Nevenka Bekavca ZVONE GA JOŠ NIJE VIDIO Nevenka Bekavac je pokazala sina: Ne sliči ocu, na mene je

- Možda traži žensku koja nije samo zgodna i dobra u seksu, nego da mu odgovara u društvu – kaže Nevenka, koja ima jako puno zajedničkog s Jurenecom. Puno više nego druge djevojke koje su se prijavile u show radi samopromocije. Druge djevojke nisu baš vične u kuhinji, što je za sinjsku kraljicu dodatni as iz rukava. Ne bi ga zavodila sušijima, indijskom ili vijetnamskom kuhinjom, nego bi mu, 'zdravo seljački', pripremila ćevapčiće.

- Rekao je da voli ćevape s ajvarom i meso. Ja to super spremam. Najeo bi se on od moga kuvanja sigurno - tvrdi samovjereno Neve. Kako, za razliku od Neve, Goran i nema baš iskustva s kućanskim i okolokućanskim poslovima, potrebna bi bila faza prilagodbe, koja bi Jurenecu bila puno lakša uz Nevine sposobne i vrijedne ruke.

Nevenka Bekavac | Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

- Naučila bih ja njega sve šta treba. Cijepat drva, sve oko kuće šta zatreba. Bitno je imat volju u svemu. Ako nemaš volje, tek onda nije dobro - puna je mudrosti Nevenka. Gospodin Savršeni navikao sa na život po metropolama. Živio je u Berlinu, prošao sve veće svjetske gradove: Milano, Pariz, New York...

LJUBAV IS IN DIJASPORA Šansa za sreću: Traže se Žigo iz Kanade i Neve iz Australije

Na život u Sinju trebao bi se priviknuti, ali i tu bi uskočila vrijedna Neve, koja bi ga rado upoznala sa svim sinjskim običajima. Skupa bi išli na Alku i slavili Veliku Gospu.

- Ma navikao bi se on. Nemam straha. Imamo mi tu svega što imaju i vanka - rekla je Neve. Zvone na nju nije ljubomoran, iako bi morao malo više pripaziti.

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

- Ja sam vjerna. Moje je pravilo: ‘Možeš gledati, ali ne i dirati’. Nisu mi oči zatvorene, a ni Zvoni. Može i on gledati druge. Nešto drugo je nezgodno u braku, ako imaš vezu s drugim. Gledanje je samo gledanje, nismo dica - govori Neve. Prije nekoliko mjeseci najavila nam je povratak na modne revije.

Foto: Dario Šimović/Facebook

- Imam kod kuće tri kanala s modom pa gledam. Volim biti u toku. Gledam Naomi Campbell, ima i ona godina pa super izgleda. I ja bih izgledala bolje da sam opuštenija. Mogla bih i ja to opet - kaže Nevenka za kraj.

Poslušajte novi božićni hit "BOŽIĆ JE" - Stoka feat. LayZ & Zsa Zsa

Naši partneri pišu
Message