Obavijesti

Show

Komentari 157

Nevenka u kupaćem: Postat ću miss sporta nakon svoje dijete

Nevenka u kupaćem: Postat ću miss sporta nakon svoje dijete
10

MANEKENSKI DANI Prestala je jesti ćevape i janjetinu jer želi vratiti liniju, a prisjetila se i kako se natjecala za misicu te osvojila badić

VIDEO

Nevenka Bekavac (41) odrekla se ćevapa s lukom i janjetine kako bi vratila liniju nakon porođaja. Sad je, kaže, na ribi i kokošjemu mesu, voću i povrću. Izbacila je masnoće, dodaje, i pije više tekućine. Zvijezda reality showa “Ljubav je na selu”, koja živi u Sinju s obitelji, došla je u Split na jedan dan okupati se.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:34

- Nit’ sam previše slobodna niti sramežljiva kad se skinem u kupaći. Držim se zlatne sredine - kaže Neve. Na plaži ne primjećuje druge frajere iako priznaje da zna pogledati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:14

- Ja sam vjerna. Moje je pravilo: ‘Možeš gledati, ali ne i dirati’. Nisu mi oči zatvorene, a ni Zvoni. Može i on gledati druge. Nešto drugo je nezgodno u braku, ako imaš vezu s drugim. Gledanje je samo gledanje, nismo dica - govori Neve. Priznaje da ju je jednom prevario dečko, ali to je, kaže, bilo davno i ne želi o tome govoriti.

- Vidila sam ga kako šeće s drugom, ali nema veze - kaže Neve, koja nije zlopamtilo, no ne vjeruje nikome sto posto.

- Ne mogu znati što Zvone radi dok mene nema. Iako, ako će bit’ vjeran, bit’ će. Ne mogu ja držat’ svijeću. Može me prevariti bilo gdje - kaže Nevenka, koja bi voljela vratiti liniju koju je imala prije nego što je rodila. Kod kuće ima masažer, a plan joj je ubrzo se vratiti i u teretanu. Prisjetila se i manekenskih dana.

- Žalim za tim danima što su prošli jer bilo mi je lipo. Natjecala sam se za Miss sporta na Bačvicama i osvojila kupaći iako ga nikad nisam obukla - govori Nevenka. Pobijedila ju je stanovita Jelena, no Neve se ne smatra lošijom od nje.

- Imam kod kuće tri kanala s modom pa gledam. Volim biti u toku. Gledam Naomi Campbell, ima i ona godina pa super izgleda. I ja bih izgledala bolje da sam opuštenija - kaže Nevenka.

Nedavno je prijavila supruga Zvonu (44) policiji nakon što su se posvađali u kući u Sinju. Kako je rekla, vikao je po kući, a njoj je to zasmetalo. Policija ga je zatekla ispred kuće s nožem. Kad su ga svladali, rekao je da ga ne uhite jer je srčani bolesnik.

VIDI OVO: Najnovije slike Severine nakon skandala.

Neve je rekla da nije vidjela nož, a nakon dva dana pomirila se sa Zvonom. Rekla je da će mu pružiti još jednu šansu. Ako se ne promijeni, ne namjerava to tolerirati. U braku su od lani u travnju, a nakon dva mjeseca dobili su sina Stjepana, čije je ime Nevenka tetovirala na ruku.

VIDI OVO! KVIZ: Koja ste pjesma 90-ih?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 157
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin