Obavijesti

Show

Komentari 62

Nevenka: 'Žigo bi mi se javljao, ali ne smije zbog mog muža...'

Nevenka: 'Žigo bi mi se javljao, ali ne smije zbog mog muža...'
8

Nevenka i njezin suprug Zvone upoznali su se u Međugorju, a zbog svog oštrog jezika Neve je prekinula sa Žigom. 'Krivo mu je bilo što sam ga ostavila, ali zabavan je on, nije s njim nikad dosadno', kaže Neve za Žigu

Sinjanka Nevenka Bekavac (42) proslavila se u reality showu 'Ljubav je na selu', a za RTL otkrila je i što najviše voli raditi u slobodno vrijeme. 

- Često jedem samo voće i pijem koktele. Nekako sam se sad privikla na te koktele - ispričala je Neve koja se 'bacila' na posao i pokušava smršaviti. Želi vratiti liniju kakvu je imala prije. 

- Vidim se na modnim revijama i pistama. Nedostaju mi agent, agencije i prijateljice iz tog svijeta - rekla je Nevenka. Prije mjesec dana Nevenka je započela svoju transformaciju. Trči, vozi bicikl, igra košarku...

Nevenka je u braku s umirovljenim nosačem kovčega Zvonom Petričevićem, prije dvije godine dobili su dijete, a kako kaže, u braku joj je dobro.

- Nisam sigurna kako će dalje ići, ali vidjet ću. Ponekad me Zvone ljuti, ali dok sam još s njim, dobro je - rekla je Nevenka. 

Zvone i Nevenka upoznali su se u Međugorju, a zbog svog oštrog jezika prekinula je sa Žigom.

- Krivo mu je bilo što sam ga ostavila, ali zabavan je on, nije s njim nikad dosadno. Rekao je da bi se češće javljao da nisam udana u njegovom mjestu, ali ovako ne smije zbog muža - ispričala je kandidatkinja showa 'Ljubav je na selu'. 

Goran Zigo

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...