Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Nevolje u Parizu: Mitch Rapp je ubojitiji čak i od Brucea Willisa

Na kioscima potražite drugi roman Vincea Flynna - “Ubojiti hitac”. Veliki obožavatelji ubojitog tajnog agenta koji je kroz 14 knjiga u stalnoj potrazi za pravdom su George W. Bush i Bill Clinton

Boris Ščitar/PIXSELL
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
0 komentara

Prošlo je godinu dana otkad je CIA obučila Mitcha Rappa i dala mu odriješene ruke. Mitch je uspio uništiti mrežu čudovišta koja su stajala iza terorističkog napada Pan Am Lockerbie – izvršivši ubojstvo po ubojstvo i ne ostavljajući traga.

Potraga ga vodi u Pariz, gdje mu je u jednom od najluksuznijih hotela u gradu postavljena smrtonosna zamka. Washington ne želi sudjelovati u međunarodnoj krizi, a Stan Hurley, jedan od rukovoditelja, smatra da je problem u Rappu. Tajni agent polako izmiče izvan njihove kontrole i počinje djelovati samostalno, pa postaje jasno da ne postoji ništa opasnije od ugroženog i ranjenog Mitcha Rappa.

Drugi romana iz kolekcije autora Vincea Flynna “Ubojiti hitac” možete potražiti na svim kioscima, u poštanskim uredima i na mondo.hr po cijeno od 59,90 kn. Uz svaku knjigu iz kolekcije, svaki čitatelj na dar dobiva enigmatski magazin Bingo Plus na dar. Prvi roman iz serije Vincea Flynna, “Američki plaćenik”, je u prodaji, a treći roman, “Igre moći”, opotražite od 4. kolovoza. Po knjizi “Američki plaćenik” CBS Films planira snimiti film.

Foto: 24sata.hr

Vince Flynn preminuo je prije tri godine nakon trogodišnje borbe s rakom prostate.

Kao dječak žarko je želio postati vojni pilot, ali od svog sna toga morao se oprostiti zbog napadaja koje je imao kao posljedicu prometne nesreće iz djetinjstva. Kao mlad, disleksiju je ispravljao strogim režimom čitanja književnih klasika i vježbi pisanja. Tad je otkrio spisateljski dar. Svoj prvi roman “Term limits” napisao je 1997. godine, a izdao ga je sam nakon što je dobio 60 odbijenica od izdavača. Sve ih je prodao, a nakon toga, izdavači se se za njega otimali. Samo u SAD-u prodao je oko 15 milijuna knjiga. Obrađivao je samo tematiku terorista, politike i CIA-e i tako stvarao akcijske romane i stvorio junaka koji je ubojitiji od Brucea Willisa.

Naši partneri pišu
Message