Obavijesti

Show

Komentari 162

Ni one nisu savršene: Ovako zapravo izgledaju slavne žene

Ni one nisu savršene: Ovako zapravo izgledaju slavne žene
10

Iako ove zvijezde imaju novca s kojim si mogu priuštiti vojsku masera, trenera i skupe tretmane, ni njihova lica i tijela u stvarnosti ne izgledaju spektakularno

VIDEO

'Teško mi je slušati da mi tijelo izgleda loše'

Zvijezda filma 'Američka pita' prije nekoliko se godina podvrgnula operaciji grudi i liposukciji. Međutim, odlazak na liposukciju pošao je krivo po Taru Reid (39) pa joj trbuh sada izgleda naborano. 

- Iako sam mršava, htjela sam imati trbušnjake. Zato sam i išla na liposukciju, no to na kraju nije dobro završilo - rekla je Tara iskreno u jednom intervjuu. 

No čini se da iz svega toga nije ništa naučila jer, kako je dodala, ne želi reći da više nikad neće otići pod nož jer ne zna kako će se osjećati za nekoliko godina. Iako su obožavatelji zabrinuti za njezin izgled, ona kaže da je zadovoljna sa svojim tijelom iako je psihička i fizička bol koju je prošla poslije operacija bila grozna. 

- Teško mi je bilo slušati kako svi govore da mi tijelo izgleda loše - priznala je. 

Profimedia

Britney Spears svoj celulit ne skriva

Nakon živčanog sloma koji je imala 2008. godine i pauze u karijeri, Britney Spears (33) nije uspjela vratiti figuru koju je imala kad je bila najveća zvijezda. No pjevačica svoj celulit ni ne skriva. Britney najradije nosi kratke haljine i oskudniju odjeću te nekako odaje dojam da ju ni nije pretjerano briga što je fotografi slijede na svakom koraku. 

Iako zbog nastupa u Las Vegasu mora biti u formi zbog čega redovito vježba, čini se da su rođenje dvoje djece i nakupljeni stres ipak učinili svoje. 

Profimedia

Izgledu Kate Moss kumovali su alkohol i droge

Usprkos vitkoj liniji i milijunskim iznosima koje zarađuje na temelju svog izgleda, Kate Moss (41) ipak nema savršeno tijelo. No s godinama je i nju prestala brinuti svaka sitnica. Iako je paparazzi prate i kad odmara na egzotičnim destinacijama, ona bez problema pokazuje nakupine celulita koje ima  na stražnjici i nogama. Britanski supermodel više ne nosi revije, no i dalje snima editorijale i dizajnira odjeću. Oronulom izgledu manekenke kumovali su alkohol, droge i razuzdani noćni život. 

Profimedia

Ni Cameron Diaz nije zaobišao najtvrdokorniji ženski neprijatelj

Holivudska glumica vlasnica je jednog od najboljih tijela u Hollywoodu, ali i ona, baš kao i svaka žena, ima celulit. Iako se zdravo hrani i redovito vježba ni nju nije zaobišao najtvrdokorniji ženski neprijatelj. Osim problema s celulitom, glumica godinama muku muči zbog lošeg tena i akni. 

Profimedia

Reese Witherspoon ne zamara se nesavršenostima

Ova glumica u jednom je intervjuu pružila utjehu svim ženama koje se bore s celulitom. Reese Witherspoon (39) otvoreno je progovorila kako ima viška celulita i strija, ali i da je to ne smeta. 

- Moje tijelo više neće biti isto kao nekada i moram reći da me stvarno nije briga - bila je iskrena Reese. 

Dodala je kako je nesavršenosti na tijelu ne zamaraju jer celulit imaju apsolutno sve žene, samo neke manje,a neke više. 

Profimedia
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 162
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin