Show

Komentari 1

Nicole pozirala u minijaturnom badiću i oduševila obožavatelje

Nicole pozirala u minijaturnom badiću i oduševila obožavatelje

Scherzinger je na bazenu hvatala posljednje zrake sunca, a društvo joj je pravio i mlađi partner, inače umirovljeni igrač ragbija. U prvi plan upao je njezin bikini koji je istaknuo obline

Pjevačica Nicole Scherzinger (43) trenutačno uživa na Havajima sa svojim sedam godina mlađim partnerom Thomom Evansom (36). Sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama podijelila je dijelić atmosfere pozirajući u bazenu. Mnogi su ostali oduševljeni njezinim besprijekornim stasom i energijom kojom odiše. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Oslikaj nebo i učini ga svojim - napisala je Nicole uz niz fotografija.

Pozirala je u bazenu i hvatala posljednje zrake sunca, a društvo joj je pravio njezin mlađi partner, inače umirovljeni igrač ragbija. U prvi plan upao je njezin minijaturni bikini koji je istaknuo sve obline. Sudeći po komentarima, oduševila je pratitelje.

'Wow', ' Očaravajući prizori, Nicole', 'Prelijepa žena', 'Pogledajte kako je lijepa', 'Nestvarno', 'Tvoj dečko je sigurno sretan što te ima' - samo su neki od komentara ispod objave.

Njezin Thom jednom je prilikom izjavio koliko je sretan što uz sebe ima ovako seksepilnu partnericu.

-  Osvojio sam jackpot - izjavio je u jednom od posljednjih intervjua za The Sun.

Inače, par je u vezi od 2019. godine, a upoznali su se na snimanju jednog talent showa u SAD-u. Nicole je tada sudjelovala kao članica žirija. Nicole je prije Thomasa bila u sedmogodišnjoj vezi s vozačem Formule 1 Lewisom Hamiltonom (37), od kojeg je također starija sedam godina.