Show

Komentari 7

Seksi Nicole Scherzinger radije bira partijanje na Mykonosu nego 'gugutanje' na Santoriniju

Seksi Nicole Scherzinger radije bira partijanje na Mykonosu nego 'gugutanje' na Santoriniju

Čini se da su se Nicole i Thom zasitili romantičnog odmora i odlučili 'resetirati' na otoku na kojem zabava nikad ne staje. Paparazzi su ih uhvatili kako partijaju usred bijela dana na jednoj od popularnih plaža

Nicole Scherzinger (43), bivša članica Pussycat Dollsa i njezin dečko Thom Evans (36) unatoč strogim epidemiološkim mjerama uspjeli su u posljednje vrijeme posjetiti neka od najljepših mjesta na svijetu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Nicole detalje njihova godišnjeg odmora rado dokumentira na Instagramu. Prije tjedan dana pohvalila se fotografijama i snimkama iz Portugala, a sad je par već uhvaćen na grčkom otoku Mykonosu.

Zanimljivo je da Nicole i Thom nisu odabrali Santorini kojeg zovu otokom golupčića, već baš Mykonos koji profilom posjetitelja više odgovara španjolskoj Ibizi ili našim otocima Pagu i Hvaru. Mykonos je, naime, mjesto na koje idete partijati s prijateljima. Odlučite li ga posjetiti, možete očekivati gužvu, horde mladih željnih zabave i široku paletu mjesta koja su im je spremna pružiti od jutra do mraka. Barem je tako bilo prije pandemije. 

Podsjetimo, Nicole i Thom upoznali su se krajem 2019. godine na setu X Factora. Odmah su počeli koketirati, a po završetku snimanja emisije uhvatili su ih kako se ljube u jednom baru u Londonu. Na crvenom su se tepihu prvi put zajedno pojavili u siječnju 2020. na 21. InStyleu. 

- Jako sam sretna. Trenutačno ne mogu biti sretnija, jako sam zahvalna - rekla je Nicole tada. 

Ubrzo je par počeo objavljivati zajedničke fotografije na društvenim mrežama, no nisu svi bili potpuno zadovoljni takvim razvojem događaja. 

- To je jako brzo postalo jako ozbiljno - rekao je jedan neimenovani izvor, no dodao i da su jako slatki zajedno.

- On je moj čovjek. Čovjek mog života i čovjek mojih snova - rekla je svojedobno Nicole.

Par je navodno trenutačno u potrazi za zajedničkim domom u Los Angelesu. 

 

 

 

 

Najčitaniji članci