Show

Komentari 1

Nije im išlo: Channing Tatum i Jessie J prekinuli po drugi put

Nije im išlo: Channing Tatum i Jessie J prekinuli po drugi put

Navodno su se prijateljski razišli, a izvor blizak paru kaže da su i dalje u kontaktu. Ako je sudeći po napisima stranih medija, Tatum je mnogo aktivan na aplikacijama za upoznavanje

Bili su zajedno pa su se razdvojili, zatim su se u siječnju pomirili, no izgleda da ovaj put romansa nije dugo potrajala. Glumac Channing Tatum (39) i pjevačica Jessie J (32) ponovno su prekinuli, piše The Sun.

Navodno su se prijateljski razišli, a izvor blizak paru kaže da su i dalje u kontaktu. Ako je sudeći po napisima stranih medija, Tatum je mnogo aktivan na aplikacijama za upoznavanje.

- Jessie i Channing se zaista vole, što se može vidjeti i po objavama koje su si posvećivali. Upravo zbog toga su svojoj vezi odlučili dati još jednu šansu, no na žalost nije im uspjelo - ističu njihovi prijatelji.

Glumac i pjevačica su otvoreni za nove ljubavne izazove, no svi koji ih poznaju kažu kako se ne bi začudili ako se ponovno pomire.

Fanovi su primijetili kako Channing nije ništa na društvenim mrežama napisao povodom njezinog rođendana prošloga petka te su počeli nagađati da više nisu skupa. Inače, par je bio u vezi od 2018.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci