Show

Komentari 103

Nije joj dovoljno C vitamina: Kristina tetovirala mandarinu

Nije joj dovoljno C vitamina: Kristina tetovirala mandarinu

Nije sve prošlo tako 'glatko'. Kristina se malo prepala prije nego se tattoo majstor bacio na posao pa je gucnula liker kako bi lakše podnijela cijeli proces

Nakon tetovaže krune, rimskih brojeva, lava i ruže, najpoznatija prodavačica mandarina tetovirala je ni više ni manje - već mandarinu, i to iznad gležnja. Kristina Penava (20) dugo je razmišljala o tome, a sada je skupila hrabrosti.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Tetovaža je genijalna, ja sam oduševljena, to mi je bila želja velika. Već sam ranije razmišljala o tome i sve se odvilo tako brzo - rekla je za RTL-ov EXKLUZIV

POGLEDAJTE VIDEO:

Ipak, nije sve prošlo tako 'glatko'. Kristina se malo prepala prije nego se tattoo majstor bacio na posao pa je gucnula liker kako bi lakše podnijela cijeli proces. Liker je bio, očekivano, od mandarine.

- Kada za 30-40 godina budem pogledala tetovažu mandarine, uvijek ću se sjećati ovog perioda i drago mi je da me to obilježilo - poručila je.

Kaže da osim brojnih poslovnih ponuda, dobiva i ponude za brak pa ima 'hrpu' udvarača.

- Ja naravno na to ne pristajem - iskrena je.

Što se tiče njezinih prethodnih tetovaža, kroz smijeh nam je ranije rekla: 'Tetovaža krune znači da sam kraljica'. Plastične operacije ne želi komentirati, a kaže i kako joj je dečko podrška u svemu što radi.

POGLEDAJTE VIDEO:

MEGHAN MARKLE U PROBLEMIMA: Zamijerila se svima ovom šokantnom izjavom

Najčitaniji članci