Obavijesti

Show

Komentari 55

Nije ju briga: Madonnina kći pokazala dlake ispod pazuha

Nije ju briga: Madonnina kći  pokazala dlake ispod pazuha
1

Jedan dio fanova podržavao je Lourdesu, komentirajući kako je prava ljepotica i kako su dlake ispod pazuha sasvim prirodne, dok je drugi dio ovakvo poziranje smatrao degutantnim

VIDEO

Slavna pop pjevačica Madonna (59) objavila je selfie sa svojom kćeri Lourdes (21) nekoliko sati prije dočeka Nove godine. Majka i 21-godišnja kći nasmiješeno su pozirale, ali jedan detalj svima je zapeo za oko. Naime, Lourdes je ponosno pokazala dlake ispod pazuha, što je većinu fanova zgrozilo. 

 

U nekoliko sati ispod fotografije skupilo se preko šest tisuća komentara. Jedan dio fanova podržavao je Lourdesu, komentirajući kako je prava ljepotica i kako su dlake ispod pazuha sasvim prirodne, dok je drugi dio ovakvo poziranje smatrao degutantnim.

Reuters/Pixsell

- Kakav lijep osmijeh, želim ti sve najbolje u Novoj godini. Dlake su nešto što svaka žena ima i tvoj je izbor što ćeš raditi sa svojim tijelom. Imaš moju podršku - napisao je jedan od fanova ispod fotografije na društvenoj mreži. 

Lourdes trenutno pohađa kazališnu umjetnost na Sveučilištu u Michiganu, a kada je imala 13 godina, s majkom je pokrenula modni brend 'Material Girl'. 

PA/Pixsell

Madonna je početkom godine posvojila  blizanke Esther i Stellu (5) prilikom posjeta Malaviju. Pjevačica se na društvenim mrežama često hvali fotografijama djevojčica. Osim Mercy James te Esther i Stelle, Madonna je u Malaviju posvojila i dječaka Davida Bandu (11). Ima i dvoje biološke djece, kćer Lourdes (20) i sina Rocca (16).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin