Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
17 komentara

Nije mogao zaboraviti Camillu: Charles je plakao prije svadbe

Charles se nije veselio braku s Dianom te je večer prije vjenčanja koje je pratilo cijeli svijet ronio suze. Smatrao je da mu ona ne može zamijeniti Camillu koja ga je jako privlačila

Pixsell
Foto: Pixsell
17 komentara

Noć prije svog glamuroznog vjenčanja, Charles (68) je tugovao. U biografiji 'Prince Charles: The Passions and Paradoxes of an Improbable Life' Sally Bedell Smith piše kako je princ i dalje gajio snažne osjećaje prema svojoj, tada bivšoj djevojci Camilli Parker-Bowles (69).

REUTERS | Autor: REUTERS/Davor Plukavec/Pixsell Foto: REUTERS/Davor Plukavec/Pixsell

Charles se nije veselio braku s Dianom te je večer prije vjenčanja koje je pratilo cijeli svijet ronio suze. Smatrao je kako mu ona ne može zamijeniti Camillu koja ga je privlačila jer je 'stajala čvrsto na zemlji', voljela je prirodu i nije bila zainteresirana za modu. Osim toga, imali su sličan smisao za humor te ga je ona uvijek znala saslušati.

- Ona je žena koja je uvijek nasmijana. Privlačna je i zrači seksepilom - rekli su njezini prijatelji.

Royal Christmas card | Autor: Philip Toscano/Press Association/PIXSELL Foto: Philip Toscano/Press Association/PIXSELL

Par se prestao viđati kad je Charles imao 24 godine. Tada je Camilli priznao kako nema ozbiljne namjere i da se ne planira uskoro skrasiti, a ona se ubrzo udala za Andrewa Parkera-Bowlesa.

I u braku se nastavila viđati s Charlesom, a njezin suprug ignorirao je njihova druženja. Međutim, princ je zbog svojih godina bio pod pritiskom i morao je brzo naći suprugu.

Pixsell | Autor: Pixsell/pierpaolomariani.it/instagram Foto: Pixsell/pierpaolomariani.it/instagram

Mlađahna Diana činila se kao najbolji izbor. Osim toga, svidjela se i obitelji. Njegov otac Philip poslao mu je 'prijeteće pismo' u kojem je sinu poručio da nema izbora. Charles je zaprosio Dianu u veljači, a vjenčali su se u srpnju iste godine.

Pixsell | Autor: Pixsell/pierpaolomariani.it/instagram Foto: Pixsell/pierpaolomariani.it/instagram

- Diana je bila premlada za njega - napisala je Sally i rekla kako je princeza htjela otkazati vjenčanje, ali nije imala hrabrosti.

Nedavno su na aukciji prodana pisma koja je Diana slala svom prijatelju, a u njima je pisala kako im je seksualni život bio grozan.

REUTERS | Autor: REUTERS/Davor Plukavec/Pixsell Foto: REUTERS/Davor Plukavec/Pixsell

- Jedva sam čekala da zaspi kako bi imala mira - stoji u pismu. Strani mediji raspisali su se o navodnom ocu princa Harryja, odnosno Dianinom ljubavniku Jamesu Hewittu.

- Ne, ja nisam njegov otac. To su gluposti - izjavio je nedavno Hewitt.

Naši partneri pišu
Message