Obavijesti

Show

Komentari 8

Nije toliko simpatičan: Keanu Reeves napustio snimanje filma

Nije toliko simpatičan: Keanu Reeves napustio snimanje filma
2

Unajmljena je snimateljska ekipa, lokacije su nađene, scenarij je već bio gotov. No svima su se planovi malo poremetili kada je Keanu Reeves nenadano izjavio da odustaje od filma

VIDEO

Keanu Reeves je trebao biti glavna zvijezda filma 'The Detail', čije snimanje je trebalo krenuti u Južnoafričkoj republici pod okom redatelja Simona Cranea. U pitanju je akcijska avantura, koju bismo mogli pogledati tijekom naredne godine.

Ekipa za snimanje je unajmljena, lokacije su nađene, scenarij je ušminkan za početak snimanja te se planiralo krenuti s istim. No cjelokupnoj produkciji su se planovi malo poremetili kada je Keanu Reeves obavijestio producenta Richardsa da odustaje od filma.

- Dobio sam poziv u kojem mi je Richards rekao da je Keanu otišao. Pitao sam zašto, smetao mu je redatelj, scenarij? Rekli su mi samo da Keanu ima problem jer snima treći dio Johna Wicka - izjavio je glavni i odgovorni producentske kuće Millenium, Avi Lerner.

No kako ispada, to obrazloženje baš i ne drži vodu, jer je planirano da snimanje filma 'The Detail' završi do Božića, a snimanje 'John Wick 3' ne počinje prije veljače 2018. godine. Doduše, drugi su se glasovi javili koji tvrde da Keanu nije potpisao pravi ugovor te da je imao svako pravo otići.

- To je laž. Postojao je dogovor. Keanu nas je navukao da mislimo kako će glumiti. Snimio sam 400 filmova u životu. Ne bih niti kretao s preprodukcijom da nije bilo dogovora. Trošili smo novac, naravno da je bio dogovor. Nismo potpisali, ali smo se složili oko svih važnih točki, a verbalni dogovor je i dalje vrijedeći. Sve mu je bilo predočeno na papiru, ne znam zašto bi ikome ovo smjelo proći - upitao je Lerner.

Jasno, dvije su strane te priče, pa se tako i Reevesov odvjetnik ubacio u igru.

- Ništa nije bilo dogovoreno, još je bilo puno otvorenih točaka. Papirologija nije bila riješena niti smo imali išta usmeno riješeno - konstatirao je Reevesov odvjetnik, Scott Sims.

Avi Lerner i dalje tvrdi da je ovo samo Reevesova volja i da se glumcu jednostavno više ne da to raditi. 

- Ti glumci rade takve stvari cijelo vrijeme, bez razmišljanja o ekipi, a onda samo unajme odvjetnika da ih štiti. Netko im mora objasniti da se takve stvari ne smiju raditi, to nije fer niti je u redu. Briga me što misle, ja govorim istinu - rekao je filmaš.

Kako će priča završiti, tj. hoće li sve doći do suda ili će nagodba biti postignuta ćemo još vidjeti. Lerner tvrdi da za sad ima oko jednog milijuna dolara štete te da se nada kako će ga pravni sustav zaštititi.

Keanu Reeves nije dao nikakvu izjavu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode