Riba na torti, Nika Rakić svojom večerom nije nadmašila Miroslava Škoru, ali uspjela ga je natjerati da zapleše na šipci | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 4

Nika Rakić svojom večerom nije nadmašila Škoru, ali uspjela ga je natjerati da zapleše na šipci

Nika Rakić svojom večerom nije nadmašila Škoru, ali uspjela ga je natjerati da zapleše na šipci
5

Na Nikinom meniju našli su se salata od hobotnice, rižoto s kozicama i tikvicama te slasni kolač od jagoda koji je dobio najviše pohvala

VIDEO

Druga domaćica u showu 'Riba na torti' ovoga tjedna bila je bivše natjecateljica 'Survivora' Nika Rakić koja je svoje goste počastila večerom u tri slijeda. Za pripremu jela u pomoć je pozvala očuha Damira i sestru Zaru, no na kraju je ipak Nika bila pomoćnik njima u kuhinji. U smočnici je uz pomoć chefa Ivana Pažanina odabrala namirnice za večeru, no osim korisnih savjeta Ivan je za Niku imao poseban izazov – servirati hranu kao u vrhunskom restoranu. 

'Mogu li ja zamijeniti ovo?', zapitala se Nika nakon što je vidjela zadatak koji je izvukla, pa dodala:

- A što ako ja padnem ovaj zadatak? Mogu li odmah odustati? 

No, nakon uspješnog preživljavanja u divljini, nema odustajanja pred ovakvim zadacima, podsjetio ju je Pažanin.

- Iskreno da sam ja dobila taj zadatak stvarno ne znam kako bih ga ispunila, jer ili bih morala opljačkati pola susjedstva ili bih morala iskeširati nešto za dekoracije - osvrnula se Jasna. 

Miroslav Škoro u novoj emisiji 'Riba na torti' dobio 19 bodova, iznenadio svoje goste pjesmom
Miroslav Škoro u novoj emisiji 'Riba na torti' dobio 19 bodova, iznenadio svoje goste pjesmom

Na Nikinom meniju našli su se salata od hobotnice, rižoto s kozicama i tikvicama te slasni kolač od jagoda koji je dobio najviše pohvala. Pri serviranju glavnog jela, rižota s tikvicama, Dienne je priskočila u pomoć Niki te su zajedničkim snagama odradile taj zadatak. No, nisu svi gosti bili zadovoljni.

- Tikvica mi je malo davala gorčinu tom rižotu, kozice smo mogli tražiti mikroskopom - poručila je Jasna te dodala da se trud svakako treba cijeniti. 

Iako su gosti nestrpljivo čekali desert, Nika im je ipak zadala jedan zadatak.

- Pošto sam ja bila u 'Survivoru' uvest ću vas u pravila igre koja su vrlo jednostavna, a to je da ćemo se svi lijepo ustati i otići u jednu prostoriju gdje ćemo na dva nožića balansirati jaje - objasnila je Nika. Najuspješnije je u izazov krenuo Škoro, za koga se činilo da će uvjerljivo odnijeti pobjedu, ali balansiranje na jednoj nozi koštalo ga je pobjede te je titulu najuspješnije ipak odnijela Dienne. Budući da mu je prvom jaje skliznulo s noževa, Škoro je morao plesati na šipci i time je dodatno zabavio ekipu. 

- Jeo sam ja puno kolača koji su estetski bili savršeni, po cijelom svijetu, ali ono kao da jedeš stiropor, ovo je bilo vrlo prirodno i vrlo ukusno - pohvalio je Škoro desert, a s njim se složio i ostatak družine. Nakon deserta je došlo vrijeme za ocjene, a Lupino je rezimirao cijeli dan:

- Lijepo nas je dočekala i nije bilo onako kako smo mi predviđali, ali ona je sama rekla da ne zna kako će biti, a na kraju je bilo sve u redu.

Premda je Nika na početku emisije najavila da od kuhanja jedino zna naručiti hranu, njezini gosti prepoznali su trud, a zatim ga i nagradili. Dok su svi već mislima na Lupinovoj večeri i u dalekom Japanu, iza Nike je uspješno odrađen izazov za kojeg je, zajedno sa sestrom i očuhom, osvojila 18 ribica. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek
RUČA KA' I OBIČAN PUK

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek

Čitatelj 24sata ga je snimio tijekom narudžbe bureka u jednoj dubrovačkoj pekarnici na Gružu