Show

Komentari 18

Nikitine vruće igrice u 'Ljubav je na selu': Prakticiram Kama Sutru, odabrala sam par poza

Nikitine vruće igrice u 'Ljubav je na selu': Prakticiram Kama Sutru, odabrala sam par poza

Ivo će svoje dame odvesti na put u Dubrovnik, a posvađat će se i s Gordanom. Ručak kod Krune pretvorit će se u dramu, a Damir priprema za svoje djevojke vrući striptiz

Novi dan na farmama obilježit će novi radni zadaci, nove rasprave, a past će i striptiz. Tomislav će svojim curama prirediti igru, a onu najbolju očekuje romantični spoj s njim.

POGLEDAJTE VIDEO:

A iako će se on nadati kako će upravo Stela odnijeti pobjedu, ona će nenadano od zadatka odmah odustati pa će mladi farmer biti na sto muka.

Ivo je svoje dame odlučio odvesti na put u predivni Dubrovnik, no čitav će put zasjeniti svađa s Gordanom koja će započeti na plaži, a nastavit će se tijekom čitavog dana.

Branko i Milan za svoje odabranice pripremili su nove radne zadatke, a posebno napeto bit će na Milanovoj farmi jer iskrice između Ruže i Renate i dalje ne prestaju frcati.

A jedan sasvim običan ručak kod Krune nenadano će se pretvoriti u pravu dramu pa će jedna od dama teatralno otići od stola, a farmer će pojuriti za njom ne bi li je smirio.

A na party-farmi u Ivanovcu bit će i više nego vruće. Djevojke će s oduševljenjem prihvatiti Damirovu ideju o striptizu, a Nikita će imati posebne planove za završetak večeri.

- Pošto ja već godinama prakticiram Kama Sutru, odabrala sam tri-četiri pozicije pa da to izvedemo - obznanila je drugima, a najšokiraniji ostat će upravo farmer. 
 

Najčitaniji članci