Obavijesti

Show

Komentari 250

Soraja se nakon pomirdbe s Nikolom posvađala s Duškom

Soraja se nakon pomirdbe s Nikolom posvađala s Duškom
6

Soraja se požalila kako joj je dosta seljenja iz luksuzne kuće na otpad. Nikola joj je rekao da je to takva igra, a ona mu je odbrusila da on plače i 'kuka' u ispovjedaonici

VIDEO

Jutro u kući Velikog Brata nije počelo baš najbolje. Prvi su se sukobili Brendon i Lester. Naime, Brendon je primijetio da se Lester malo udaljio od njega pa je želio otkriti zašto, te je li mu možda postao dosadan.

 - Ne možemo si dosaditi jer ti nisam djevojka. Ja ne mogu imati prijatelja koji se skida gol i pleše u tangama. Nemam takve prijatelje ni vani - objasnio je Lester Brendonu.

- Plesao sam striptiz. Samo sam odradio svoju ulogu, ali ja tebe razumijem - pomalo razočarano rekao je Brendon Lesteru.  

Sukob između Soraje i Nikole

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sukob se dogodio i između Nikole i Soraje. Sve je počelo kad je Veliki Brat stanare iz luksuzne kuće premjestio na otpad. Naime, Soraji nije bilo drago što su ponovno na otpadu, a Nikola joj je rekao da može izaći kroz zlatna vrata ako joj se ne sviđa jer su pravila igre takva kakva jesu. Soraja je Nikoli na to dobacila da on 'kuka' i plače Velikom Bratu u ispovjedaonici što je njega potpuno izbacilo iz takta. Oboje su vikali neko vrijeme sve dok ih Veliki Brat nije prekinuo. 

- Nije mi teško pao dolazak na otpad, ali sam rekla da mi je dosadna ta igra 'otpad - kuća'. Samo sam komentirala - rekla je Soraja Velikom Bratu u ispovjedaonici. 

Soraja se posvađala i s Duškom

Nirmal je zaključio kako je sigurno sve namjerno isplanirano i da je Veliki Brat namjerno htio da saznaju za lažne nominacije. Bojana mu je rekla da to nije logično jer sve funkcionira onako kako je trebalo. Soraja je pitala Horvata zašto se ne želi družiti s njom, a on joj je rekao da je bila bahata i bezobrazna. Zaključila je da u kući najbolje prolaze takvi kao što je Nemeš. Komentirala je da će Nemešu mnogo teže pasti razdvojenost od Marijane nego njoj. Nakon toga Soraja se posvađala s Duškom. Rekla mu je da ih ne može tjerati da u ponoć idu spavati jer nije kod kuće te mu savjetovala da se makne od nje i više joj se ne obraća.

'Neću se svađati s tobom jer mi možeš biti djed'

Svađi se priključio Nikola, no Soraja mu je rekla da se njega to ne tiče. Duško joj je rekao da će je izbaciti iz autobusa ako nastavi s pričom o tome na što je ona rekla da to ne mogu učiniti. Naredila mu je da je uhvati za ruku kako bi vidjeti što će se dogoditi. Bojana im je rekla da se prestanu svađati. Soraja je zaključila kako Duško misli da ima neku moć u kući i da drugima tjera strah u kosti. Uvjerena je da je šezdeset dana šutio te da je pri kraju odlučio isprovocirati bilo koga tko mu se nađe na putu. Duško joj je rekao da to nije istina, na što je ona komentirala da ona nije započela svađu i da se ne želi svađati s njim jer joj može biti djed.

Brendon se zasitio Lestera

Brendon je rekao da se Lester naljutio na njega jer hoda gol, izvodi striptiz i vrijeđa druge. Zaključio je da ga se zasitio i da mu jedino nedostaje vježbanje u dvorištu s njim. Soraja i Marijana su pričale kako je Bojana zla manipulatorica, usporedile su je karakterno s Nirmalom. Marijana je rekla da joj je Bojana dugo bila draga iako se u mnogo situacija nije slagala s njom. Soraja joj je rekla da se njezino mišljenje o Bojani nije bolje i da se nije promijenilo.

Nikola i Soraja se pomirili i izgrlili

Nakon što su se posvađali Nikola i Soraja naposljetku su se pomirili nakon što im je Veliki Brat predložio da o svemu popričaju. Nikola joj se ispričao, a ona je njegovo ponašanje opravdala napornim danom i njegovom napetošću. Rekla mu je da nije čuo njezin i Horvatov razgovor nego samo dio koji je njemu smetao. Misli da su njih dvoje najduže bili na otpadu te da im ne predstavlja nikakav problem to što su se vratili. Rekao joj je da mu je najviše smetalo kad mu je rekla da ide u ispovjedaonicu plakati nakon čega su dvadesetak sekudni proveli u čvrstom zagrljaju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 250
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje