Obavijesti

Show

Komentari 133

Nikolina (18): 'Razvedena sam, imam sina, a sad želim Hakiju'

Nikolina (18): 'Razvedena sam, imam sina, a sad želim Hakiju'
25

VELIKI PLANOVI Najmlađa kandidatkinja showa Nikolina Sajević spremna je imati još djece, a u farmeru Hakiji vidi idealnog muškarca s kojim bi voljela ostariti...

VIDEO

Imam svoj karakter, dušu i znam voljeti, iako postoji konkurencija, priča nam Nikolina Sajević (18) koja dolazi iz BiH, točnije iz mjesta Vitez.

Najmlađa kandidatkinja showa 'Ljubav je na selu' bori se za srce Hakije Špage (41), a iako je on stariji čak 23 godine od nje, Nikolina u tome ne vidi problem. Veći nemir stvaraju joj njezine konkurentice Ines Petrić (46)  koja je peti put u showu, ali i Marijana Črlenec (30) koja se drugi put prijavila. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

01:04

Na njih navodno gleda kao konkurenciju jer imaju više iskustva u zavođenju muškaraca. Tako je Marijana svoje adute iskoristila već na prvom tulumu kad je uspjela “osvojiti” Hakiju. U jednom trenu plesni je par izmijenio strasne poljupce, a kasnije su završili zajedno u sobi, a zatim su se kupali u bazenu, a Marijana je skinula sve sa sebe i plivala gola.

Nikolina se nije previše isticala na prvom tulumu. S djevojkama je tek 'kliknula' kod Hakije na imanju gdje je od prvog trena između dominantnih suparnica uvijek ostajala po strani.  Dugo je oklijevala kako da se istakne i Ines i Marijanu učini ljubomornima pa je skupila snage i rekla Marijani da bi sve dala da ju Hakija 'kresne', što je Marijana brže-bolje prenijela.

- Ines nije ljubomorna, ali Marijana jest, previše se petlja. Hakija bi možda nešto i pokušao sa mnom, ali ne može se izboriti od nje - objašnjava nam Nikolina. Priznaje kako se strastima s Hakijom ne bi prepustila dokle god je snimaju kamere.

Josipa golišavog u deki izbacile iz kuće: 'Pogledaj se, slabić si'
Josipa golišavog u deki izbacile iz kuće: 'Pogledaj se, slabić si'

- Pristala bih samo na zagrljaj, poljubac i držanje za ruke, ali to je sve - otkriva Nikolina koju 'privlače' stariji muškarci jer su, kako nam kaže, zreliji i time i odgovorniji. Ističe kako ljubav ne pita za godine pa za Hakiju ima samo riječi hvale.

- Za njega sam se odlučila zato što sam smatrala da je on fin, pozitivan i pravi za mene. Svidio mi se odmah na prvi pogled, a i već sam rekla da oduvijek volim starije muškarce - ističe kandidatkinja.  Za sad je bila u dvije duže veze, a posljednju je 'okrunila' brakom prije dvije godine, no ljubav nije pobijedila, pa je Nikolina sad već razvedena.

- I dalje pamtim zaruke. Iako govorim o bivšem mužu, to i dalje smatram najromantičnijom gestom jer se baš potrudio. Ja baš nisam romantična, nisam ništa slično napravila - kaže i otkiva kako joj je brak potrajao manje od godinu  dana, a s bivšim suprugom (32) ima sina Valentina (1). Objasnila nam je i razlog zašto je brak tako brzo 'propao'.

- Njegovi roditelji su se previše počeli petljati u naše stvari i tu smo zajedno odlučili da više ne ide i da je najbolje da to prekinemo - objašnjava Nikolina. Razlog nije bila prevara jer Nikolina, misli da je petljanje s drugim muškarcima dok je u vezi ili braku, nisko i dno dna.

Dušan: Djevojke nisu vrijedne mojih suza, razočarale su me...
Dušan: Djevojke nisu vrijedne mojih suza, razočarale su me...

- Vezu treba čuvati jer je to nešto vrijedno - izjavila je. Nakon neuspjeha koja su joj se desila u ljubavi Nikolina nije odustala od činjenice da i dalje postoji pravi čovjek za nju, pa svojim adutima pokušava osvojiti farmera Hakiju.

- Željela sam pronaći nekog koga ću voljeti i s kim ću moći dijeliti sve, ali i nekoga tko će prihvatiti moje dijete - rekla je. Ne poriče nam kako bi se ponovno skrasila da za to dobije priliku. Za to joj je potreban idealan muškarac, a sve osobine koje traži vidi u upravo u farmeru iz Konjica.

- Mogu se zamisliti u braku s Hakijom. Mislim da bi moji roditelji to prihvatili ako bi bio dobar prema meni, a ja sretna - objašnjava nam i dodaje:

- Željela bih još jedno dijete. Kad je loše volje Nikolina se stresa i tuge rješava se plešući zumbu. Pažnju gledatelja najviše je privukla strastvenim plesom te pjevajući sevdalinku dok je sjedila na drvetu iznad rijeke Une.

- Plešem od 15. godine radi zdravlja i rekreacije, a obožavam plesati, isto kao i pjevati. Sama sam naučila pjevati sevdalinke. U mojoj obitelji nitko ne pjeva osim bake pa bih rekla da sam od nje pokupila taj gen - rekla je Nikolina.

Dok pleše ističe kako se osjeća slobodno kao da je cijeli svijet njezin. Voljela bi da je netko profesionalan, kako kaže, poduči pjevanju jer se želi nastaviti baviti glazbom. Smatra da joj ples ide dobro, a treninge pohađa čak tri puta tjedno. Planove za budućnost najmlađa kandidatkinja 'Ljubav je na selu' itekako ima na pretek.

- Želja mi je također da uskoro upišem fakultet, ali i da se počnem baviti glumom - izjavila je. Prije tri godine prošla je audiciju i pjevala je u showu ‘’Genijalci’ na jednoj bosanskoj televiziji, a kao djevojčica Nikolina se bavila i manekenstvom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

13:47
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 133
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...