Obavijesti

Show

Nikolina i Vidojev otac nisu ni riječi progovorili. Ali hodali su jedno uz drugo, unatoč svemu...

Nikolina i Vidojev otac nisu ni riječi progovorili. Ali hodali su jedno uz drugo, unatoč svemu...
6

Na Novom groblju u Beogradu među prvima je stilga Nikolina Ristović s kćeri Unom Sofijom, koju je dobila iz braka s Vidojem, te njegovom kćeri iz prvoga braka Mateom

VIDEO

Obitelj, prijatelji i suradnici okupili su se na Novom groblju u Beogradu u četvrtak u 14.30 sati kako bi na posljednji počinak ispratili povjesničara umjetnosti  Vidoja Ristovića. Među prvima je na groblje stigla shrvana supruga Nikolina Ristović ex Pišek. Voditeljica je došla s kćeri Unom Sofijom, koju je dobila iz braka s Ristovićem, te Mateom, Vidojevom kćeri iz prvog braka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Emotivna objava Nikoline Pišek nakon smrti muža: Oprosti mi i hvala na svemu. Putuj i ne brini 00:53

U crnom odijelu, s bisernom trakom na glavi, Nikolina je neutješno plakala, a lice je sakrila iza velikih sunčanih naočala. Istovremeno je stigao i otac Vidoja Ristovića, Miša Grof. Nikolina i svekar zajedno su se uputili u kapelicu, gdje su stajali jedno pored drugog, iako nisu progovorili ni riječi, piše Kurir. Nikolina je sve vrijeme plakala, a čuvao ju je zaštitar. Naime, na Novom groblju red su održavali zaštitari, koji su klupama ogradili ulaz u kapelu. Srpski mediji prenose da ih je bilo jako puno.

Na vijencu koji je stajao ispred lijesa bila je zajednička poruka obitelji na kojoj je pisalo "Našem voljenom sinu, suprugu i ocu, njegovi najmiliji". Lijes je bio okružen bijelim kalama i ljiljanima.

- On je od danas u Carstvu Nebeskom, gdje će se moliti za nas koji ostajemo ovdje. Neka ga Gospod primi u svoje naručje i oprosti mu sve grijehe - rekao je svećenik.

Nikolina i svekar ruku pod ruku išli su prema grobu iza lijesa uplakani.

Na posljednjem ispraćaju bila je i Vidojeva prva supruga Lana, s kojom ima kćer Mateu. Prva supruga Lana ispred kapele primala je sućut prisutnih, ali i grlila kćer, koju je sve vrijeme tješila, piše Blic. Kasnije je odvela djecu sa sprovoda prije ukopa jer obitelj nije htjela da prisustvuju tome.

Na groblju je bio i Milan Beko, Nikolinin i Vidojev vjenčani kum.

Ristović je pokopan uz tužnu glazbu i bez govora. Nikolina je sve vrijeme stajala pored svekra i nije mogla doći do daha na groblju. Vidojev otac se pridržavao za spomenik da ne padne dok su lijes spuštali u grobnicu. Vidoje je pokopan pored bake i djeda.

Povjesničar umjetnosti preminuo je u 44. godini u noći na nedjelju uslijed respiratorne insuficijencije koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića u jednom stanu na Zvezdari u Beogradu.

Nikolina i Vidojev otac nisu bili u dobrim odnosima? 'Zbog toga je izbjegavala doći u Beograd'
Nikolina i Vidojev otac nisu bili u dobrim odnosima? 'Zbog toga je izbjegavala doći u Beograd'

Nikolina i Vidoje u braku su bili devet godina. Vjenčali su se 2013. u Monte Carlu nakon godinu dana veze. Bila je to ljubav na prvi pogled. Voditeljica je danima u šoku zbog iznenadne smrti supruga. U srijedu se na društvenim mrežama oprostila od supruga. “Hvala ti na svemu i oprosti na svakoj tuzi, i one su nas gradile. Hvala na ljubavi. Hvala na Uni. Živjet ćeš u svakome od nas. Naš si. Putuj i ne brini”; napisala je u emotivnoj objavi, uz koju je objavila nekoliko privatnih fotografija. 

storyeditor/2022-05-12/PXL_120522_93429442.jpg
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor