Obavijesti

Show

Komentari 37

Nikolina Pišek: I dečko Kiki će uživati na mojoj svili

Nikolina Pišek: I dečko Kiki će uživati na mojoj svili
6

Televizijska voditeljica svoje luksuzne jastučnice će prodavati po 2000 kuna. Smatra da je izgled kreveta vrlo važan za nečiji seksualni život

VIDEO

Voditeljica je u tvornicu tekstila u Velikom Trgovišću stigla sa psom Tysonom, kojem je odjenula sivu vesticu. Nikolina Pišek (34) otišla je provjeriti kako napreduje šivanje kolekcije luksuznih posteljina s njenim potpisom. S kavom u ruci prošetala je između golemih tkalačkih strojeva i s divljenjem gledala kako funkcioniraju.
- Ovamo često dođem relaksirati se. Volim neopterećeno popiti kavu sa skladištarima i ženama u šivaonici. To je zen - kazala je Nikolina, koja je u radnoj sobi u tvornici zbog posla provela mnogo neprospavanih noći. Pišek će nakon proljetne kolekcije dizajnirati i novu liniju.
- Bit će to posteljina sa zlatnim vezom, protkana krznom od nerca, perjem, kristalima, čipkom... Neće biti velika serija nego samo za one žene koji si to mogu priuštiti. Cijene takve posteljine su vrtoglave. Jastučnica može stajati i do 2000 kuna - rekla je. Nikolina kaže da je izgled spavaće sobe izuzetno važan za dobar seksualni život, a posteljina može uljepšati izgled sobe.
- Naravno da ćemo Kiki i ja spavati na toj posteljini. Ne sumnjam da ćemo se dobro odmoriti - našalila se Pišek, koja se prije pola godine, kako kaže, vratila dizajnerskim korijenima. Nikolina je diplomirala dizajn na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu. Voditeljica, koja se nedavno zaručila za ronioca Kristijana Curavića (36), pozirala je kao “žena mačka” za časopis Klik.
- Fotografije možda djeluju sado-mazo, ali ne volim takav seks, kao ni vezivanje. Čak nikad nisam ni eksperimentirala s tim - rekla je voditeljica. Fotografijama je oduševljen Kiki Curavić, koji kaže kako na Nikolini voli sve.
- Muškarac mi maštu zagolica prvo izgledom, a potom mi je važno da je kavalir, nenametljiv i pametan - opisala je svojeg idealnog muškarca i dodala da je to Kiki.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin