Show

Komentari 53

Nikolina se javila iz Beograda: 'Na mjestu koje najviše boli...'

Nikolina se javila iz Beograda: 'Na mjestu koje najviše boli...'

Nakon što je neko vrijeme boravila na moru, Nikolina se uputila u Beograd. Razlog njezinog posjeta glavnom gradu Srbije zasad je nepoznat

Trebalo bi ubijati prošlost sa svakim danom što se ugasi. Izbrisati je da ne boli. Lakše bi se podnosio dan što traje, ne bi se mjerio onim što više ne postoji. Ovako se miješaju utvare i život, pa nema ni čistog sjećanja, ni čistog života.' I ja znam da mogu i hoću. Čak i na ovom mjestu koje boli najviše. Samo ljubav može sve, napisala je Nikolina Ristović ex Pišek (46) uz fotografije. Voditeljica trenutačno boravi u Beogradu, a razlog njezinog posjeta zasad je nepoznat

Pozirala je na ulici u tamnozelenoj haljini, trendi žutim sandalama te s crvenom torbom koju je samo prebacila preko ramena.

Svoj život lagano pokušava dovesti u red. Svekra Mišu Grofa, koji je iznio cijeli niz optužbi na njezin račun, a sve s ciljem da je diskreditira i ospori joj bilo kakvo pravo na nasljedstvo, kazneno je prijavila za nasilje u obitelji. Osim toga, odlučila je sama pronaći posao. Nada se voditeljskom angažmanu, a kako smo doznali, u pregovorima je s RTL-om.

Nikolina je neko vrijeme boravila na moru, odakle se često javljala s broda. Objavljivala je fotografije, a uz njih je uglavnom pisala o svojoj boli i teškom periodu kroz koji prolazi nakon smrti supruga Vidoja Ristovića.

Najčitaniji članci