Show

Komentari 1

Nikša Bratoš: 'Te godine kad ne dobijem kipić, bit će mi drago što je došla nova generacija'

Nikša Bratoš: 'Te godine kad ne dobijem kipić, bit će mi drago što je došla nova generacija'

Već sad ih ima sjajnih, koji će zasigurno preuzeti moju ulogu, rekao nam je ovaj glazbenik koji je ponosni vlasnik čak 42 Porina. Mnogi domaći hitovi bez njegovog aranžmana ne bi bili to što jesu

Nikša Bratoš (62) do sada je osvojio nevjerojatna 42 Porina, a iz Osijeka njegovoj kolekciji pridružila su se još tri kipića.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, osvojio je Porin za Najbolji aranžman zajedno sa Zlatanom Stipišićem Gibonnijem za skladbu „Lažu fotografije“, Porina za Producenta godine te Porina za najbolju snimku zajedno s Domagojem Perišićem za album „U po' ure (Extended Edition)“ Zlatana Stipišića Gibonnija. 

- Rekli su mi da vodim evidenciju o tome za što sam ih sve dobio, ali ne vodim - priznao nam je te nadodao:

- Imam dobar pregled kako se izgled kipića mijenjao kroz godine. Imam ih u raznim bojama te su svi jednako zanimljivi - rekao je.

Otkrio je ovaj ponosni vlasnik 42 kipića kako mu je drago što struka prepoznaje i cijeni to što radi.

- Sve dok radiš to što radiš, dok u tome uživaš, onda ti je drago i kad struka zna cijeniti to što si napravio. One godine kada ga ne dobijem, bit će mi drago što je došla neka nova mlada generacija, a već ih sada ima sjajnih, koji će preuzeti moju ulogu - zaključio je Nikša Bratoš.

Najčitaniji članci