Obavijesti

Show

Komentari 0

Nina, Ana i boy bend: Hrvati se ove godine natječu za 3 države

Nina, Ana i boy bend: Hrvati se ove godine natječu za 3 države
2

Ana Rucner pridružit će se bosanskim pjevačima Deenu i Dalal kako bi predstavili BiH na Eurosongu. HRT je za našu predstavnicu izabrao Ninu Kraljić, a za Finsku bi mogli nastupiti braća Gušani

VIDEO

Zagrepčanka Ana Rucner, bosanski pjevači Deen i Dalal te reper Jala europsku televizijsku publiku planiraju osvojiti pjesmom 'Ljubav je'.

- Deen i Dalal pozvali su me da budem dio njihove pjesme na što sam odmah pristala. Tek sam kasnije doznala da će nas BiH slati na Eurosong. Pjesma je čista ljubav, i vjerujem u nju - kaže Ana (33). Prati ih i skandal jer im tužbom prijeti bivši prateći vokal Zuzi Zu. Ona tvrdi da su se za natjecanje izborili snimkom na kojoj je i njezin glas.

- Neka tuži, samo ne znam koga, jer me je zamolila da maknem njezine vokale na demo verziji i to sam napravio - kaže producent Almir Ajanović.

Iako predstavnica Hrvatske Nina Kraljić (24) nije izabrana demokratski, natjecanjem na Dori, kao što se to godinama radilo, već ju je kao svojeg kandidata imenovao HRT, pjevačica je uvjerena da će imati potporu brojne publike. Od pobjede u 'The Voiceu' objavila je samo pjesmu 'Zaljuljali smo svijet' pa se nada da će joj nastup u Stockholmu ubrzati razvoj karijere.

Uz Anu i Ninu, u Švedskoj bi se mogla pojaviti i tri mladića iz Hrvatske. Finsku će, ako prođu na tamošnjoj 'Dori', predstavljati braća Gušani. Boy bend sastavljen od Roma iz Osijeka već godinama živi u toj sjevernoeuropskoj zemlji, a glazbom se bave odmalena. Ovih dana dečki marljivo predstavljaju svoj uradak 'Poom, poom', koji je njihov adut za Stockholm.

Predstavnica Ukrajine Jamala (32) izazvala je skandal pjesmom '1944' koja govori o ubijanju Tatara na Krimu od strane Sovjeta. Pjesma je dodatno uzdrmala loše odnose Rusije i Ukrajine te raspirila političke diskusije. Rusija inzistira da se pjesma diskvalificira.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin