Obavijesti

Show

Komentari 8

Nina Badrić plešući cijelu noć proslavila Grand Prix

Nina Badrić plešući cijelu noć proslavila Grand Prix
9

Hrvatski radijski festival su poznati zatvorili ludom zabavom koja je trajala do jutra. Iako obje žive u Milanu, Vanja Rupena i Nina Morić nisu pričale

VIDEO

Ljiljana je propustila avion koji je trebao poletjeti iz Dusseldorfa. Nemojte me ništa pitati. Užasno joj je žao što nije sa mnom pjevala, rekla je Nina Badrić, koja je pobjednički duet s Ljiljanom Petrović Butler otpjevala s njezinim glasom na matrici.
- Osvojila sam ove godine pet Porina i imam hrpu nagrada, pa za sve njih imam posebnu sobu. Na prvome Radijskom festivalu prije 12 godina pobijedila sam u svim kategorijama. Tony Cetinski tada me zezao da bih osvojila i nagradu u kategoriji muškog vokala samo da je bila - našalila se Nina. Grand Prix proslavila je u Hemingwayu sa suprugom Bernardom Krasnićem. Rasplesali su se i raspjevali s Ivom i Boškom Balabanom, Kristinom Bradač i Darijom Smojom te Sanjom Duggan i Franom Barbierijem. Severina je došla na kraj festivala poput prave zvijezde. U pripijenoj kožnatoj haljini tulumarila je u klubu do jutra.

NINI MORIĆ U ITALIJI NAJVIŠE FALE OLIVER I SEVERINA
Antonija Šola rasplakala se primivši nagradu čitatelja 24sata.
- Puno mi to znači - rekla je Šola. Veselila se ovogodišnjem HRF-u, ali joj je teško što se još lani zabavljala s pokojnim Tošom. Vanja Rupena neumorno je vježbala scenarij kako bi što bolje odradila voditeljsku gažu. Kako je Nina Morić u Opatiju stigla samo nekoliko sati prije početka zadnje večeri festivala, vremena za vježbu nije imala. Tako je na pozornicu izašla nakratko. Hrvatski jezik ipak nije zaboravila. Nina je sjedila u društvu menadžera. S obožavateljima se rado fotografirala, a svugdje su je pratili tjelohranitelji. S Vanjom Rupenom nije progovorila ni riječi. Iako žive u Milanu, njih dvije se, rekla je Rupena, ne druže. U kratkoj “charleston” haljinici dizajnera Pierra Balmaina, Nini su, dok je sjedila na stolici, izvirivale gaćice. Planira kupiti kuću u Hrvatskoj, možda u Opatiji. Iznenađena je kako je Hrvatska čista, a posljednji put kod kuće je bila prije nekoliko godina.
- U Italiji mi najviše fali hrvatska glazba poput one Olivera i Severine - rekla je Morić. Sina Carlosa Mariju (6) nije dovela jer bi mu put bio prenaporan. Carlos, koji govori talijanski, hrvatski, španjolski i engleski, ostao je s dadiljom i Fabriziom Coronom u Milanu.

IDUĆE GODINE NAGRADA S TOŠINIM IMENOM
Menadžerica pokojnog Toše Proeskog Ljiljana Petrović stigla je s njegovim šogorom Slavenom Risteskim. Njegovi obožavatelji plakali su gledavši spot “ Hardest Things”. Imali su makedonske zastave i transparente “Toše, zauvijek tvoji”. HRF im je omogućio besplatan autobus do Opatije. Direktor Radijskog festivala Juraj Hrvačić sljedeće će godine uvesti još jednu nagradu koju će nazvati Tošinim imenom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'
LJUBAVNA PRIČA ZARUČNIKA

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'

Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: 'Vidi koji zgodan lik'. Zatim sam ga odlučila dodati na Instagramu, ispričala je Elizabeta
Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'
NEVJEROJATNA SNIMKA

Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'

Baby Lasagna je oduševio publiku i gledatelje u polufinalu Eurosonga