Obavijesti

Show

Komentari 13

Nina Martina hvali se sve užim strukom: 'Svaka čast na trudu'

Nina Martina hvali se sve užim strukom: 'Svaka čast na trudu'
6

Iako je danas sve zadovoljnija svojom težinom, Korbar priznaje kako nekad nije bilo tako. Sada ima više samopouzdanja, a na društvenim mrežama redovito objavljuje fotografije svojeg napretka

VIDEO

Nina Martina Korbar (27) natjecala se u trećoj sezoni showa 'Život na vagi', gdje joj je početna kilaža bila 124 kilograma, a po izlasku imala je 84,3. I dalje uporno trenira i zdravo se hrani, a svojim se rezultatima nerijetko hvali na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO: Najdeblja faza Nine Martine

Pokretanje videa...

Najdeblja faza Nine Martine: 'Imala sam 18 godina i 150 kg' 00:43

Korbar je nedavno otkrila kako sada vježba barem četiri puta tjedno te se trudi stalno biti aktivna. U nekoliko posljednjih fotografija na društvenim mrežama pokazala je kako iz dana u dan sve više napreduje. Fotografirala se u ogledalu, pri čemu je istaknula sve vitkiji struk.

Jedna od pratiteljica pitala ju je u komentarima koliko sada ima kilograma. Nina joj je odgovorila da ima 87. Ostali su je pohvalili na račun izgleda, iako je bilo zlobnih komentara, poput onih kako se udebljala.

- Zračiš pozitivnim energijom, svaka čast na trudu. Bravo - pisali su joj. 

Iako je danas sve zadovoljnija svojom težinom, priznaje kako nekad nije bilo tako. Ne ustručava se objavljivati niti svoje stare fotografije. Nedavno je na Instagramu objavila fotografije koja su nastale prije showa. Nina je imala svega 18 godina i 150 kilograma.

Najdeblja faza Nine Martine: 'Imala sam 18 godina i 150 kg'
Najdeblja faza Nine Martine: 'Imala sam 18 godina i 150 kg'

- Ja sam puno toga naučila, prošla, stekla sam veliko životno iskustvo i danas sam zahvalna na svemu jer sam ovdje gdje jesam, idem naprijed i samouvjereno radim na sebi - objasnila je Korbar.

Otkako ima manje kilograma ima više samopouzdanja, sretnija je, hrabrija, odlučnija i borbenija. Obitelj je zadovoljna njezinim postignućem.

- Plakali su i vrištali od sreće, bili su u šoku, postavljali milijun pitanja - rekla je Nina svojedobno nakon showa. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin