Show

Komentari 21

Nina Martina iz 'Života na vagi' nekad je imala 150 kg, a danas je presretna sa 70 kg manje...

Nina Martina iz 'Života na vagi' nekad je imala 150 kg, a danas je presretna sa 70 kg manje...

Jedna od dražih uspomena ih showa mi je bio zip line, na koji zbog kilograma nisam mogla ići, prisjetila se Nina Martina koja danas pomaže drugima skinuti višak kilograma i motivirati ih kroz svoj program

Nina Martina Korbar (28) s 18 godina imala je najviše kilograma, čak 150. Deset godina nakon ponosno nosi svoju figuru i uživa u životu: 

- Koliko god tu fazu ne želim zaboraviti, toliko mi je i bolna uspomena. Koliko me samo ta kilaža ograničavala i obilježavala - rekla je nakon izlaska iz showa.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Nina je sudjelovala u showu ''Život na vagi' još 2018., a od tada je skinula više od 70 kg. Od tada je pokrenula biznis i svakodnevno motivira svoje pratitelje na društvenim mrežama.

Martina je s kolegom i prijateljem iz Showa Marijom ove godine pokrenula biznis, rade personalizirane programe mršavljenja. Program traje tri mjeseca s četiri treninga tjedno. 

- Jedinstveni program osmišljen za sve vas koji želite smršaviti kvalitetno i uz vodstvo ljudi koji vas razumiju i motiviraju. Znamo da u mnogim teretanama osjećate nelagodu, sram i nitko vam se ne posvećuje dovoljno, osjećate se sami. Kod nas je priča sasvim drugačija i zato postani naš član. Sve smo prošli i znamo kako ti pristupiti. Mi smo uspjeli i želimo da uspiješ i ti - uz vježbanje ide i program prehrane kao i motivacijska druženja.

Na Instagramu ju prati gotovo 34 tisuće ljudi, a uz fotki svoje transformacije često objavljuje zdrave obroke, kao i sponzorirane objave. 

Najčitaniji članci