Obavijesti

Show

Komentari 37

Nina Martina iz Života na vagi: S 15 sam imala 105 kilograma

Nina Martina iz Života na vagi: S 15 sam imala 105 kilograma
9

Ninin krajnji cilj je imati 63-65 kilograma, stoga je i nakon treće sezone 'Života na vagi' nastavila vježbati. Svaki dan se budi u 8 ujutro i odlazi na trening, a ponekad navečer i na zumbu

VIDEO

Nakon showa želim graditi glazbenu karijeru, odlučila je Nina Martina Korbar (26) koja je u 'Život na vagi' ušla s 124 kilograma, a izašla s 84. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:14

- Najviše me u mršavljenju 'vodilo' to kako želim izgledati, osjećati se i živjeti punim plućima, ali sama motivacija nije dovoljna. Tek sada shvaćam da stvarno moraš biti odlučan i discipliniran jer ponekad motivacija oslabi - ispričala je Nina. 

Kod mršavljenja je prehrana ključna, a vježbanje je 'veliki plus'. 

- Olakšava proces i zdraviji si, puno se bolje osjećaš, ali prehrana je stvarno najbitnija - tvrdi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Dok je trenirala, najveća podrška joj je bila trenerica Sanja Žuljević koja je, kako kaže Nina, od prvoga dana vjerovala u nju i bodrila ju svim srcem. 

Ninin krajnji cilj je imati 63-65 kilograma, stoga je i nakon treće sezone 'Života na vagi' nastavila vježbati. Svaki dan se budi u 8 ujutro i odlazi na trening, a ponekad navečer i na zumbu. Ostatak dana si planira po obvezama koje ima, a hrani se po Sanjinom jelovniku. Također, nastavit će se družiti s 'ekipom' showa.

- U najboljim sam odnosima s Josipom, Acom, Bibom, Marijem, Lukom i Micekom - kaže. 

Nina, koja je s 15 godina imala oko 105 kilograma, dala je savjet svima koji nisu zadovoljni sa svojim izgledom.

- Počnite voljeti sebe i onda ćete puno lakše smršavjeti, a drugi će vas drugačije doživljavati. Počnite pozitivno razmišljati o sebi. Svaki dan pronađite nešto novo što volite na sebi i motivirajte se na pozitivan način da nešto promijenite - izjavila je. 

U finale 'Života na vagi' ušli su Luka Smoljo, Marijo Barišić, Mario Mandić i Domagoj Santo, a pobjedu je odnio Alen Abramović (46) koji je izgubio 86 kilograma.

- Apsolutno zasluženo je pobijedio. Mislim da ima jednu od najvećih transformacija ikad - kaže Nina. 

'Utješnu nagradu' u iznosu od 50 tisuća kuna osvojila je Irena Štetić Andrić, a Nina kaže da ne žali što nije ona umjesto nje.

- Naravno da bi to bio jedan odličan shopping, ali postoje bitnije nagrade u ovom showu od novčane, a to je promjena životnog stila na bolje - ispričala je. 

Djevice i Vage se ne podnose, a Škorpion i Rak su savršeni skupa: Evo koji su najgori, a koji najbolji horoskopski parovi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama