Show

Komentari 51

Nina Martina Korbar: Nakon showa sam 'nabacila' par kila

Nina Martina Korbar: Nakon showa sam 'nabacila' par kila

U istom periodu nastale su dvije fotografije Nine Martine, a na objema ima drukčije proporcije. Kad smo ju upitali je li se "suzila" u Photoshopu, odgovorila nam se ponekad "popravi"

Smršavila sam skoro 70 kilograma od svoje najveće kilaže, kaže nam Nina Martina Korbar (26), koja se proslavila u trećoj sezoni showa "Život na vagi" i postala influencerica. Kako i priliči njezinom novom poslu, na društvenim mrežama redovito objavljuje fotografije hrane koju jede, gdje i kako trenira te sve vezano za zdrav način života.

Međutim, Nina Martina je, pak, nakon završetka showa "vratila" poneki kilogram, a toga je i sama svjesna.

- Udebljala sam se nekoliko kilograma odmah nakon snimanja finala jer je većina nas željela biti čim mršavija u finalu. Nakon finala sam nastavila s pravilnom prehranom kakva treba biti kad mršavite i s redovnim treningom - objasnila nam je Korbar. 

U istom periodu nastale su dvije fotografije Nine Martine, jednu ju ona sama objavila na Instagramu, a druga je objavljena nakon "Grawe noćnog maratona". Na objema Nina Martina ima vidljivo drukčije proporcije. Kad smo ju upitali je li se "suzila" u Photoshopu, odgovorila nam se ponekad "popravi".

- Volim šminku, lijepu odjeću, sređivanje i fotkanje. Kad sređujem fotku, zagladim lice i naglasim maskaru - rekla je bivša kandidatkinja "Života na vagi", ignorirajući pitanje o uređivanje tijela. 

- Smatram da trebam još mršavjeti i da imam još posla na sebi. Trudim se jesti čim bolje, balansirano i zdravo, redovito vježbam, pijem puno vode i puno radim na promjeni u glavi i općenito načinu na koji gledam hranu - tvrdi Nina.

Što se tiče maratona, nije joj bilo fizički teško otrčati jer je, kako kaže, u dobroj kondiciji. 

- Trebalo je probiti tu psihičku barijeru i strah u glavi jer prije nisam trčala dulje dionice od sedam, osam kilometara. Vjerujte mi da ponekad i ta dva, tri kilometra rade veliku razliku u glavi - kaže Nina Martina koja je sretna što je uspjela otrčati cijelu utrku. S njom su trčali pobjednik 'Života na vagi' Alen Abramović (46) te kandidati Mario Mandić (26), Luka Smoljo (28) i drugi... 

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci